16. oktober 2018
Onsdag er der opstået usikkerhed om borgmesterposten i Slagelse. John Dyrby Poulsen bliver måske ikke ny borgmester alligevel. Stén Knuth og Venstre er nemlig i gang med forhandlinger med Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og de Radikale.
Onsdag er der opstået usikkerhed om borgmesterposten i Slagelse. John Dyrby Poulsen bliver måske ikke ny borgmester alligevel. Stén Knuth og Venstre er nemlig i gang med forhandlinger med Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og de Radikale.
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrbys borgmestertitel i fare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrbys borgmestertitel i fare
Slagelse - 22. november 2017 kl. 13:58
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et halvt døgn efter at socialdemokraten John Dyrby Paulsen (S) erklærede sig som kommende borgmester i Slagelse, vakler opbakningen.

Sjællandske erfarer, at nuværende borgmester Stén Knuth og Venstres gruppe har inviteret Radikale Venstre og Liberal Alliance til møde - sammen med Dansk Folkeparti.

arrow Læs også: Ann Sibbern tager ikke uden videre viceborgmesterpost

Den invitation kommer, efter at John Dyrby Paulsen har haft forhandlinger onsdag med de partier, der skal sikre ham borgmesterkæden.

Radikale Venstre ved nyvalgte Troels Brandt deltog dog angiveligt ikke i de forhandlinger, der foregik på rådhuset onsdag formiddag, og nu skal han mødes med Venstre, hvor også Liberal Alliance er indbudt.

Villum Christensen (LA) har tidligere slået fast, at han ikke vil sikre rød blok magten. Han og partiets to andre kandidater, Mick Keller og Troels Christensen, venter nu på fintællingen af de personlige stemmer, da partiet kun har et enkelt mandat i det kommende byråd.

Det lader dog til, at man ikke helt har sluppet tanken om et samarbejde med Venstre. Det bekræfter Stén Knuth, som har talt med kandidater fra både Radikale Venstre og Liberal Alliance dagen derpå.

Vi kan sætte en langt klarere politisk retning. Ikke en forplumret vision for kommunen som den, John Dyrby Paulsen kan skabe med sit flertal af både borgerlige partier og Enhedslisten, som bliver svære at få til at mødes.

Sjællandske forsøger at få en kommentar fra John Dyrby Paulsen (S).

arrow Stén Knuth: - Det bliver ikke nemt
30. november 2017 kl. 16:31 Opdateret: kl. 16:31
arrow Deling af borgmesterpost er kun set få gange før i nyere tid
30. november 2017 kl. 15:30 Opdateret: kl. 15:32
arrow Balladen er slut: Slagelse har valgt at dele borgmesterposten
30. november 2017 kl. 14:57 Opdateret: kl. 15:32

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk