8. juli 2020
Den stjålne Audi, som i hvert fald på et tidspunkt har været i Slagelse. Den havde indregistreringsnummer CE 44 099 men har efter al sandsynlighed ikke længere de samme nummerplader. Privatfoto
Den stjålne Audi, som i hvert fald på et tidspunkt har været i Slagelse. Den havde indregistreringsnummer CE 44 099 men har efter al sandsynlighed ikke længere de samme nummerplader. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dusør på 20.000 kroner for stjålen bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dusør på 20.000 kroner for stjålen bil
Opdateret 21. november 2019 kl. 11:38
Slagelse - 21. november 2019 kl. 09:00
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tommi Frank Madsen i Ordrup ved Charlottenlund savner sin næsten nye Audi A5 så meget, at han er villig til at betale en dusør på 20.000 kroner for oplysninger, der fører frem til bilen.

Den blev stjålet i Ordrup natten mellem den 14. og 15. september i år, og 21. oktober sporede politiet den via en telemast i området ved Skovsødalen i Slagelse.

- Jeg har selv været ude at lede i Slagelse-området. Det har forsikringsselskabet også, men politiet har ikke ressoucer til den slags. Jeg vil give 20.000 kroner for oplysninger, der kan føre frem til, at bilen bliver fundet, siger Tommi Frank Madsen.

14. september cirka klokken 20.10 parkerede han som sædvanlig bilen til omkring en halv million kroner på en af p-pladserne ved hans lejlighed i Ordrup. Næste morgen klokken 9 var den væk.

- Jeg tænkte: Har jeg parkeret den et andet sted, og kan jeg nu ikke huske, hvor jeg har parkeret? Jeg løb rundt for at se, om den holdt et andet sted. Jeg var i chok, beretter Tommi Frank Madsen, der måtte konstatere, at bilen ikke var i nærheden.

Efterfølgende kontaktede han politiet, og godt en måned senere fik han at vide, at politiet via simkortet i bilens navigationsanlæg havde sporet den til at være i nærheden af en telemast i Skovsødalen i Slagelse 21. oktober klokken 17.19.

Siden er han ikke kommet nærmere det stjålne køretøj.

Tommi Frank Rasmussen kan kontaktes på telefon 51 44 92 93.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk