17. januar 2018
Koordinator på Korsør Bykontor Hans-Jørn Andersen i ivrig præsentation af de mange vigtige aktiviteter i Korsør, som han nu skal understøtte og videreudvikle. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Koordinator på Korsør Bykontor Hans-Jørn Andersen i ivrig præsentation af de mange vigtige aktiviteter i Korsør, som han nu skal understøtte og videreudvikle. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drømmejob til Hans-Jørn Andersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmejob til Hans-Jørn Andersen
Opdateret 13. oktober 2017 kl. 10:16
Slagelse - 13. oktober 2017 kl. 08:24
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en erfaren herre med enorm forenings- og ikke mindst Korsør-ekspertise, der nu er ansat 10 timer ugentligt som koordinator på Korsør Bykontor beliggende Kirkepladsen 10 i forbindelse med Korsør Madmarked, hvor også Visit Vestsjælland har placeret information til turisterne.

Den nye koordinator er 57-årige Hans-Jørn Andersen. Han har i forvejen en deltidsstilling på 20 timer som kulturmedarbejder i Korsør Kulturhus. En stilling han beholder.

- Jobbet her på bykontoret er helt klart et drømmejob, siger den altid ivrigt snakkende og gestikulerende Hans-Jørn Andersen, der er typografuddannet. Som sådan fik han arbejde hos Korsør-firmaet Burchardt Offset A/S. Et firma han senere overtog og udviklede til også at omfatte kommunikation og reklamebureau, ligesom han stod bag udgivelsen Korsør Nøglen og Korsør Kalenderen.

Opgaven lyder at koordinere begivenheder og oplevelser til glæde for både Korsørs borgere og forretningsdrivende men også i høj grad for turister.

- Der er jo heldigvis gang i rigtig meget i Korsør, så jeg skal først og fremmest understøtte de mange initiativer, der allerede er søsat, siger Hans-Jørn Andersen, der som formand for §17 stk. 4-udvalget »Korsør - byen møder i vandet« i høj grad også har været aktiv i udviklingen af vandsportscenteret i Halsskov Færgehavn.

- Jeg vil fortsat bruge masser af såkaldte interessetimer på Korsør, smiler den nyansatte koordinator, der bor på Agersøvej. I Korsør er han født og opvokset med en 10 år lang afstikker til Bornholm fra 1965. I 1975 afsluttede med realeksamen fra Korsør Byskole - i dag Baggesenskolen.

Hans-Jørn Andersen er gået i gang med at få kontakt til frivillige, der vil hjælpe til på Bykontoret.

- Min plan er da, at vi via frivillige skal holde noget mere åbent, end de ti timer jeg er ansat i, siger Hans-Jørn Andersen. Åbningstiderne er foreløbig fastsat til onsdag kl. 12-17 og fredag kl. 10-15.

En Facebook-profil for Bykontoret i Korsør er søsat, ligesom en egentlig hjemmeside er på vej.

Kommunen giver årligt 260.000 kroner til Bykontoret. Ligeså i Skælskør, hvor kontoret har eksisteret siden 2014. En netop gennemfør evaluering viser, at kontoret i Skælskør er en succes og har stor betydning for de lokale kulturelle aktiviteter - både for de lokale og for turisterne. Hans-Jørn Andersen er overbevist om, at Bykontoret i Korsør får lige så stor succes som i Skælskør.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk