11. april 2021
Den ældre Peugeot med forsvarets nummerplader på endte her i en villahave på Finderupvej i Høng efter en hidsig biljagt, og kort efter blev føreren dræbt med et enkelt skud gennem ruden fra en politibetjents tjenestepistol.
Den ældre Peugeot med forsvarets nummerplader på endte her i en villahave på Finderupvej i Høng efter en hidsig biljagt, og kort efter blev føreren dræbt med et enkelt skud gennem ruden fra en politibetjents tjenestepistol.
Foto: Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dræbt mand havde stjålet bil hos Peugeot i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dræbt mand havde stjålet bil hos Peugeot i Slagelse
Opdateret 23. december 2014 kl. 19:16
Slagelse - 22. december 2014 kl. 06:00
Af Arne Svendsen

Høng/Slagelse: Et indbrud hos Peugeot Slagelse på Skovsøviadukten gik forud for den dramatiske hændelse, hvor en mand meget tidligt søndag morgen blev dræbt af skud fra politiet efter en hæsblæsende biljagt fra Høng til Slagelse.

arrow Læs også: Skydende betjente frikendt for drab

Indehaver af Peugeot Slagelse, Brian Madsen, bekræfter oplysninger til Sjællandske om, at der var indbrud i forretningen natten til søndag, hvor en bil blev kørt gennem porten. Forelagt de samme oplysninger bekræfter vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at der er en sammenhæng mellem indbruddet hos Peugeot og skudepisoden i Høng, hvor den dræbte mand kørte i en ældre Peugeot med forsvarets nummerplader på.

Manden døde efter at en betjent havde affyret sit tjenestevåben. I følge betjentens forsvarer Torben Koch fordi betjenten var ved at blive påkørt af bilisten, der forinden havde påkørt flere politibiler under den hæsblæsende jagt.

Forsvareren mener også, at det kan have haft betydning for betjentens handlemåde, at der kunne være tale om en mand fra forsvaret - måske en der har været i Afghanistan og kunne være bevæbnet.

Jurist Janus Rasmussen fra Den Uafhængige Politimyndighed oplyste søndag eftermiddag til Sjællandske, at manden endnu ikke er identificeret med sikkerhed.

- Først mandag (i dag) vil pårørende kunne komme frem og identificere ham, siger Janus Rasmussen, der nu skal i gang med at undersøge sagen, så Statsadvokaten kan få et grundlag for at vurdere, om der eventuelt skal rejses tiltale mod betjenten.

Læs mere i Sjællandske mandag.

arrow Statsadvokat skal afgøre om betjente sigtes for drab
24. november 2015 kl. 13:58 Opdateret: kl. 20:35
arrow Dræbende politiskud mod biltyv rekonstrueret i Høng
07. februar 2015 kl. 12:15 Opdateret: kl. 09:56
arrow Skudoffer mindes med blomster og lys
23. december 2014 kl. 11:30 Opdateret: kl. 13:19
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk