20. september 2020
Den varetægtsfængslede, 53-årige mand, som i sidste uge angiveligt kvalte 32-årige Morten Skou efter et håndgemæng, boede før opholdet i Svenstrup på Forsorgshjemmet Toften på Holbækvej i Slagelse. Herfra fik han dog sparket efter vold.
gallery icon

Se billedserie

Den varetægtsfængslede, 53-årige mand, som i sidste uge angiveligt kvalte 32-årige Morten Skou efter et håndgemæng, boede før opholdet i Svenstrup på Forsorgshjemmet Toften på Holbækvej i Slagelse. Herfra fik han dog sparket efter vold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drabssigtet blev smidt ud: - Vi har ellers borgere med alle former for domme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drabssigtet blev smidt ud: - Vi har ellers borgere med alle former for domme
Opdateret 05. januar 2018 kl. 07:51
Slagelse - 05. januar 2018 kl. 06:20
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

32-årige Morten Skou blev sent onsdag eftermiddag i sidste uge dræbt på Svenstrupgaard i Svenstrup ved Korsør. Det skete i kølvandet på et drikkelag, som øjensynligt lagde kimen til, at den dræbte og den formodede, varetægtsfængslede gerningsmand, som også tidligere er straffet for vold, røg i totterne på hinanden. Det endte med, at Morten Skou angiveligt blev kvalt.

arrow Læs også: Familie på Motalavej anker udsmidningsdom

Sjællandske har beskrevet, at udlejeren på stedet, Lis Rosenfelt Ottosen, anså den fængslede som værende voldelig, diktatorisk, men imidlertid også til at tale med.

Det står samtidig klart, at den 53-årige mand tidligere har bragt sig i en uheldig rolle på forsorgshjemmet Toften i Slagelse. Her skulle han være blevet smidt ud for vold mod nogle af stedets øvrige beboere.

Hvorfor han så får lov at leje sig ind i Korsør for præcis en måned siden, er uvist.

Oplysningen om udsmidningen vil forstander på Toften John Eriksen dog ikke bekræfte, da han ikke ønsker at kommentere konkrete personsager. Generelt slår han dog fast, at forsorgshjemmene, herunder Toften, er til for alle, der står i akut bolignød. Uanset hvor plettet straffeattesten så er.

- Enhver borger kan henvende sig og begære sig optaget. Det står i serviceloven, siger han til Sjællandske og uddyber:

- Vi ser måske et sygesikringskort, men hvad din historie og baggrund er, ved vi intet om. Vi ser ingen journaler eller papirer. Det er jo ikke et sted, du bliver visiteret til af kommunen, siger han.

Ifølge John Eriksen er det imidlertid en udfordring, at man indimellem slet intet ved om folk, der kommer ind fra gaden.

- For er du typen, der går og slår på tæven, ved vi ikke, før der eventuelt sker noget, påpeger han og tilføjer:

- Men på den anden side er det faktisk også en fordel, at vi intet ved. Det giver vedkommende chancen for at skifte attitude. Så bliver han eller hun desuden heller ikke mødt med fordomme herfra, fortæller John Eriksen, der har haft borgere på Toften med alle former for domme.

- Mord, mordbrand, tyveri, vold, bankrøverier og så videre. Alt har vi set, og meget lidt har vi vidst på forhånd. Det er så kommet frem senere hen, fortæller han.

arrow Dom: To familier smides ud af lejligheder på Motalavej
28. maj 2018 kl. 13:28 Opdateret: kl. 07:27
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk