21. september 2020
Flere borgere ønsker at bidrage til en gave til den 69-årige kiosk-ekspedient, som forleden fik to røveres ukærlige behandling at føle.
gallery icon

Se billedserie

Flere borgere ønsker at bidrage til en gave til den 69-årige kiosk-ekspedient, som forleden fik to røveres ukærlige behandling at føle.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Donationerne vælter ind efter røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Donationerne vælter ind efter røveri
Slagelse - 23. august 2018 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De knapt så flatterende øgenavne ryger i disse dage i retning af de to røvere, som fredag aften overfaldt en kvindelig, 69-årig kiosk-ekspedient i bestræbelserne på at få penge med sig ud.

arrow Læs også: Begik voldsomt kiosk-overfald mod 70-årig ekspedient: Nu skal røvere for retten

Røveriet fandt sted kort før klokken 18 i kiosken og købmanden på hjørnet af Ndr. Stationsvej og Valbyvej i Slagelse, hvor kvinden - hvis navn er kendt af Sjællandske - har stået bag disken i en menneskealder. Her både skubbede de den ældre kvinde omkuld, rev hende i håret, væltede hende hen ad gulvet og agerede generelt aldeles truende og voldsomt.

Den behandling har affødt vrede reaktioner fra brugere på Facebook - efter Sjællandskes offentliggørelse af overvågningsvideoen - hvoraf flere nu samler ind til ekspedienten.

- Det er simpelthen for at vise, at vi er mange, der tænker på hende efter det, der er sket. Hun er skidesej og er kommet på arbejde dagen efter, men det er måske også, fordi hun har været nødt til det, siger Frederik Skovbjerg, der har sat en indsamling i gang og ventes at give ekspedienten en gave i løbet af torsdagen.

Flere ønsker i den forbindelse både at give smykker, en frokost og sågar massage.

Onsdag eftermiddag var der indsamlet omkring 1500 kroner.

Ifølge kvinden selv behøver man dog ikke samle ind. Hun har ikke lidt overlast, mener hun selv.

- Ja, jeg har fået nogle blå mærker, men det er jo bare skrammer. Jeg kunne jo også være faldet. Jeg slap da nådigt fra røveriet, når man tænker på, de havde en kokkekniv. Og den var skarp, siger hun.

- Og nu kan jeg bare vente på, de kommer igen. Så må man bare håbe, at der kun kommer én ad gangen, tilføjer den 69-årige kvinde, der på skadestuen - hvor hun røg til efter røveriet grundet knubs og en flænge i huden - blev bedt om at tage panodiler for at dulme smerten.

Hun har dog ikke taget en eneste og virker egentlig til at være ovenpå, som hun også selv forklarer det.

- De kom jo ikke af sted med noget. Han bad om penge og talte tydeligt dansk, men jeg pegede bevidst det forkerte sted hen, så de fik ikke noget med sig. Jeg ville da ikke gøre, som de sagde. Absolut ikke. De er lusede, påpeger hun.

Ifølge politikommissær og leder af lokalpolitiet i Slagelse Jens Jedig Christiansen er røverne stadigvæk på fri fod.

- Vi har fået tre-fire henvendelser, og dem skal vi lige se nærmere på, siger Jens Jedig Christiansen, som ellers beder offentligheden om hjælp.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

arrow Skruppelløse røvere forarger: - I fortjener at ryge i fængsel
20. februar 2019 kl. 05:30 Opdateret: kl. 10:23
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk