28. november 2020
Dømt mor slap i første omgang for at ruske tremmer. Nu ryger hun ind alligevel.
Dømt mor slap i første omgang for at ruske tremmer. Nu ryger hun ind alligevel.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dømt mor bag tremmer: Blæste på krav om samfundstjeneste og blev væk fra møder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dømt mor bag tremmer: Blæste på krav om samfundstjeneste og blev væk fra møder

En mor, der i sommer slap med en betinget dom efter anklager om vold og mishandling, har ikke overholdt aftale om samfundstjeneste og møder med Kriminalforsorgen.

Slagelse - 27. oktober 2020 kl. 15:00
Af Carsten Lysdal

Da to søstre efter årsskiftet lagde alt frem og oprullede en barndom præget af forældrenes druk, hashrygning og omsorgssvigt, kulminerede avisomtalen med en tiltale for vold og mishandling.

Forældreparret til seks sammenbragte børn røg derfor i juli på anklagebænken, hvor retten dog ikke fandt det bevist, at den påståede vold og mishandling skulle have haft det omfang, anklagen lød på.

Derfor slap begge forældre med betingede fængselsstraffe. Den mandlige og dengang 37-årige part blev idømt fire måneders betinget fængsel med krav om 100 timers samfundstjeneste.

Moren, en 38-årig kvinde, fik 60 dages betinget fængsel, som altså ikke skulle afsones, hvis hun først og fremmest udførte 60 timers samfundstjeneste og tilmed mødte op til møder med Kriminalforsorgen.

Ingen af delene har hun dog overholdt, fortæller anklager Iben Grønbæk, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Således har moren ikke udført én times arbejde i samfundets tjeneste. Samtidig er hun udeblevet fra fire planlagte møder med Kriminalforsorgen.

Derfor ændrede Retten i Næstved mandag eftermiddag dommen og gjorde den ubetinget.

- Af flere personlige årsager har det ikke været muligt for hende at overholde vilkårene, lyder det fra anklageren, der fortæller, at moren var enig i, at den betingede dom skulle ændres.

Om hun får lov at bære fodlænke, eller om hun skal møde i en arrest for at afsone de i alt 60 dages fængsel, vil de næste dage vise.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk