25. oktober 2021
En ældre mand fra Næsby Strand skal i retten på fredag, hvor han fortsat nægter sig skyldig i at have sat ild til sin egen bil. Arkivfotoet her er fra en anden bilbrand.
En ældre mand fra Næsby Strand skal i retten på fredag, hvor han fortsat nægter sig skyldig i at have sat ild til sin egen bil. Arkivfotoet her er fra en anden bilbrand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dømt for at sætte ild til egen bil - nu skal ankesag afgøres i landsret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dømt for at sætte ild til egen bil - nu skal ankesag afgøres i landsret
Slagelse - 13. oktober 2021 kl. 07:12
Af Kim Brandt

Den 13. oktober sidste år blev en dengang 74-årig mand fra Næsby Strand sigtet for forsætlig brandstiftelse af sin egen bil.

Politi og brandvæsen blev tilkaldt til en p-plads på Bildsøvej ved Næsby Strand om aftenen klokken 19.54, og her fandt de en Peugeot, som var helt omspændt af flammer.

Politiet fik kontakt til bilejeren - en 74-årig mand fra lokalområdet - og da han havde sod på sig og lugtede af røg, blev han anholdt klokken 21.00 og sigtet for brandstiftelse.

Den 74-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen til midnat.

Sagen kom for Retten i Næstved i starten af januar i år, hvor manden blev kendt skyldig og idømt fire måneders betinget fængsel. Motivet skulle angiveligt være, at han forsøgte at få udbetalt en erstatning fra sit forsikringsselskab.

Manden ankede dog dommen, og derfor skal den nu behandles igen i Østre Landsret på fredag, hvor den endelige dom ventes afsagt.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk