28. september 2020
På billedet her fra Slagelse Revyen i september 2018 ses her »Revy-konge« Jess Andersen omgivet af sit hold. Fra venstre Jan Schou, Anne Herdorf, Stine Bruun og Martin Knudsen. De to sidstnævnte skulle have været hovedkræfter i dette års show. Foto: Peter Andersen
På billedet her fra Slagelse Revyen i september 2018 ses her »Revy-konge« Jess Andersen omgivet af sit hold. Fra venstre Jan Schou, Anne Herdorf, Stine Bruun og Martin Knudsen. De to sidstnævnte skulle have været hovedkræfter i dette års show. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dødsfald aflyser Slagelse-revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dødsfald aflyser Slagelse-revy
Slagelse - 16. januar 2020 kl. 12:12
Af Arne Svendsen

Udover at være en stor og kendt bilforhandler var nu afdøde Jess Andersen også som tidligere nævnt manden bag to udgaver af Slagelserevyen.

arrow Læs også: Medarbejdernes sidste hilsen: Vi kommer til at savne dig, Jess

En tredje med navnet Slagelse Revyshow var planlagt til fredag 28. februar, men den er nu aflyst.

- Vi kan ikke løfte den store opgave uden ham, så derfor har vi valgt at annullere showet, skriver skuespillerne Martin Knudsen og Stine Bruun på Facebook.

De to medvirkede i den seneste revy i Slagelse i september 2018, og de havde sammen med Jess Andersen tilrettelagt et dinnershow, hvor kunderne kunne nyde en menu, mens skuespillerne fik feststemningen til at stige.

Showet skulle være afviklet i den store hal i ejendommen på Nordvej 11, som Jess Andersen flyttede sine virksomheder til efter at have afhændet P. M. Olsen på Ndr. Ringgade til Gunner Due Biler.

- Det er næsten ikke til at bære, for udover at Jess stod bag Slagelse Revyshow, var han også vores gode ven, skriver Martin Knudsen og Stine Bruun, der også var producenter på Slagelse Revyen.

De skulle i Slagelse have serveret deres bedste numre fra både Cirkusbygningen og fra deres tid i Tivoli Cabaret. Udover de to skulle også Leif Maibom, blandt andet kendt som manden bag Sønderborg Revyen, have optrådt.

Men showet er altså aflyst og alle der har købt billet, vil få deres penge tilbage.

Sekretær Anette Nielsen på Nordvej 11 oplyser, at der var solgt 130 billetter til showet, der i første gang var planlagt til efteråret 2019.

På grund af travlhed i forbindelse med salget til Gunner Due Biler blev det dog besluttet at udskyde showet til februar.

Alle der har købt billet bliver kontaktet, men hvis man ikke hører noget inden 14 dage, kan man kontakte Anette Nielsen på 51707181.

- Det er vigtigt for familien og os medvirkende, at Slagelse Revyshow bliver afsluttet på en ordentlig måde. Vores tanker går til familien i denne svære tid. Æret være Jess Andersens minde, skriver Martin Knudsen og Stine Bruun på Facebook.

arrow Kendt bilmand pludselig død
13. januar 2020 kl. 14:48 Opdateret: kl. 15:51
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk