26. april 2019
Over 300.000 kunder gæstede Vestsjællandscentret i juni. Foreløbige tal for juli viser også, at kunder gerne handler indendørs trods varmt vejr.
Over 300.000 kunder gæstede Vestsjællandscentret i juni. Foreløbige tal for juli viser også, at kunder gerne handler indendørs trods varmt vejr.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det vrimler med kunder trods hedt sommervejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det vrimler med kunder trods hedt sommervejr
Slagelse - 18. juli 2018 kl. 06:15
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrige sommerdage, som i 2018 og i meteorologisk forstand snart runder 50, får naturligvis badegæster til at valfarte mod kyster og strande, hvor en dukkert og en gang solid solbadning synes vældig belejlig.

Solens stædige stråler, som i ugevis har varmet og vakt den bedste, flere vil måske sige hedeste, sommer i mands minde, får dog ikke kunder til at forsvinde fra det overdækkede Vestsjællandscentret i Slagelse, hvor det ikke ligefrem er UV-strålingen, man skal tage sig i agt for.

Det siger marketingchef Jane Dahl, som just har studeret kundetallene for juni og de foreløbige for juli. Ikke mindst grundet det solrige faktum udendørs, hvilket måske måtte afholde nogle fra at handle.

- Jeg var selv meget spændt, nu hvor vi har en meget solrig sommer, siger Jane Dahl, der beretter, at man holder på kunderne.

- Juni måned ligger faktisk på indeks 101, på trods af at vi sidste år havde en Late Night i juni, og det havde vi ikke i år. Så jeg er meget tilfreds, siger Jane Dahl, som kan konstatere, at også juli arter sig fint indtil videre.

- Her ligger vi også lige lidt over sidste år, siger hun.

I alt omkring 300.000 kunder gæstede centret i juni, hvis besøgstal ligger et par tusinde over sidste års ditto.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk