16. december 2018
Peter Mogensen, til venstre, og Michael Kristiansen beskæftiger sig mest med Christiansborg-politik, men de ventes også at have meninger om, hvad der foregår i Slagelse Byråd. PR-foto
Peter Mogensen, til venstre, og Michael Kristiansen beskæftiger sig mest med Christiansborg-politik, men de ventes også at have meninger om, hvad der foregår i Slagelse Byråd. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De sætter på lup på politisk virkelighed i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De sætter på lup på politisk virkelighed i Slagelse
Slagelse - 17. marts 2018 kl. 12:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er efterhånden ikke ualmindeligt, at diverse politiske kommentatorer retter blikket mod det helt specielle samarbejdsmiljø eller mangel på samme i Slagelse Byråd, og i næste måned kommer to kommentatorer til byen for at dykke nærmere ned i forholdene.

Det er TV 2 News' politiske kommentatorer, Peter Mogensen og Michael Kristiansen, der skal dissekere lokalpolitikken i en kommune med en delt borgmesterpost, verbale overfald byrådsmedlemmerne imellem og ny udvalgsstruktur tre måneder efter, at det nye byråd tiltrådte.

Mogensen & Kristiansen kommer i forbindelse med Slagelse Erhvervsråds generalforsamling 23. april hos PWC på Ndr. Ringgade.

»Hallo, hvad er det lige, der foregår lokalpolitisk i Slagelse? Kan man løse det og hvordan«, spørger erhvervsrådet i oplægget til mødet.

Peter Mogensen har tidligere været rådgiver for Poul Nyrup Rasmussen, mens Michael Kristiansen rådgav en anden statsminister, Anders Fogh Rasmussen.

Det er ikke oplyst, om nogen af dem har udvist interesse for at få en lignende stilling hos Slagelses borgmester.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk