30. oktober 2020
Blandt andet de to kvinder her, Emma Schmidt Danielsen (t.v.) og Anna Berg - begge fra Slagelse Cykel Ring, deltager i DM i enkeltstart i Skælskør på lørdag. Arkivfoto: John Ringstrøm
Blandt andet de to kvinder her, Emma Schmidt Danielsen (t.v.) og Anna Berg - begge fra Slagelse Cykel Ring, deltager i DM i enkeltstart i Skælskør på lørdag. Arkivfoto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De professionelle på to hjul indtager byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De professionelle på to hjul indtager byen
Slagelse - 01. oktober 2020 kl. 15:40
Af Solveig Hansen

skælksør: Lørdag kan det være en god idé at planlægge sin rute lidt på forhånd, hvis man skal på tur rundt i Skælskør og omegn. Fra formiddag til sen eftermiddag er byen nemlig fuld af professionelle cykelryttere, som alle deltager i DM i enkeltstart, der har både start og mål på Havnevej i Skælskør.

De 150 cykelryttere bliver sendt af sted på forskudte tidspunkter, og på deres 22 kilometer lange tur rundt i oplandet kommer de blandt andet til både Tystofte, Ærtebjerg, Bankehuse og Stigsnæs, hvorfor flere veje vil være spærret.

Til gengæld vil det være en god idé at tage del i festlighederne ved enten at heppe på cykelrytterne langs med ruten eller ved at heppe langs start- og mållinje, og for at skabe mere liv i byen har mange butikker åbent til klokken 15, ligesom mange spisesteder ved havnen er klar med mad, som er nemt i en fart.

Lørdag er egentlig også Lyserød Lørdag, men den originale Dannebrogstrøje, som vil være udstillet i en af byens butikker, er stadig i farverne rød og hvid.

Og finder man den, kan man deltage i en konkurrence om et gavekort på 500 kroner.

Skælskør Erhvervsforening står bag dagens liv i byen, og Slagelse Cykel Ring, Danmarks Cykel Union og Slagelse Kommune er i fællesskab vært ved selve cykelløbet.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk