20. januar 2019
David Kücükavc? fra Caf´Sirup er ny formand for FC Storebælt. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

David Kücükavc? fra Caf´Sirup er ny formand for FC Storebælt. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: David fra café Sirup ny formand for FC Storebælt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

David fra café Sirup ny formand for FC Storebælt
Slagelse - 13. februar 2018 kl. 09:43
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2016 mødte blot fem op til fodboldklubben FC Storebælts generalforsamling. I år kom der 23. Blandt dem også nok til at hele den gamle bestyrelse kunne skiftes ud. Det glæder den afgående formand Kasper Hejlesen, at der er kommet nye kræfter til, der vil fortsætte udviklingen af klubben.

- Jeg forstætter som frivillig i klubben, men med egen fysioterapi-klinik har det været svært for mig at få tiden til at række til arbejdet som formand i klubbben. Jeg er virkelig glad for, at det er lykkedes at finde nye kræfter i form af en hel ny bestyrelse til at udvikle klubben, hvilket der er stor lyst og energi til, siger Kasper Hejlesen til Sjællandske.'

FC Storebælt har fået David Kücükavc? som ny formand. Han er bestyrer af Café Sirup i Nygade, der åbnede i midten af januar 2016 og ejes af hans kone Seraap Sahin. Parret er af kurdisk og tyrkisk oprindelse.

Til den nye bestyrelse blev også valgt kasserer Ole Mortensen og Astrid Bøget, Rasmus Langeland, Brian Holm samt Claus Caspersen. Ifølge den afgående formand har alle på nær Ole Mortensen været knytte til klubben som trænere eller spillere. Ole Mortensen er æresmdlem i fodboldklubben Brønshøj.

Regnskabet viste et mindre underskud, men ikke lige så stort som i 2016, hvor underskuddet var på 90.000 kroner.

Formandens beretning ved generalforsamlingen omtalte de mange gode sportslige resultater, hvor alle seniorhold er rykket op i sommer. Der var ros til trænerne i både ungdom og børneafdelingen. Fodboldklubbens aktiviteter som kommunemesterskab, børnehavefodbold, asylfodbold og den nye skoleturnering blev også gennemgået, ligesom der blev givet en status på det tidligere HIF-stadion på Ørnumvej og Gl. Stadion. Det forventes, at kommunen får solgt Ørnumvej, ligsom klubben er klar med ønsker til Gl. Stadion, hvor den brændte tribune er revet ned.

FC Storebælt har ti års jubilæum i år, da klubben kom til verden på siftende generalforsamling den 27. november 2008 som en fusion af byens to traditionsbundne fodboldklubber Korsør Boldklub og Halskov Boldklub af 1998.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk