24. april 2019
Nogenlunde sådan kommer Danske Bank-hjørnet på Caspar Brands Plads 9 til at se ud, når banken med nyindrettet mødecenter flytter sammen med ejendomsmæglerfirmaet home. Åbningen ventes at kunne ske i begyndelsen af 2019. Illustration: Danske Bank.
gallery icon

Se billedserie

Nogenlunde sådan kommer Danske Bank-hjørnet på Caspar Brands Plads 9 til at se ud, når banken med nyindrettet mødecenter flytter sammen med ejendomsmæglerfirmaet home. Åbningen ventes at kunne ske i begyndelsen af 2019. Illustration: Danske Bank.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danske Bank og Home flytter ind hvor banken flyttede ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Bank og Home flytter ind hvor banken flyttede ud
Slagelse - 13. oktober 2018 kl. 08:38
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De får samme indgang, men forskellige afdelinger i stueetagen på Caspar Brands Plads 9, hvorfra Danske Bank i februar 2017 lukkede sin Korsør-afdeling for herefter at betjene kunderne i Korsør fra afdelingen i Slagelse.

Ejendomsmæglerfirmaet homes Korsør-afdeling, der i en menneskealder har været lokaliseret på Torvet, flytter ind i det tidligere store banklokale. Dermed er alle Korsørs ejendomsmæglere samlet i samme område med kun ganske få meter mellem sig. Lige over for på modsatte hjørne Edc, mens Nybolig og Danbolig er næsten naboer lidt længere nede af Nygade, hvortil Danbolig flyttede til fra gågaden for få måneder siden. Den nye bank-ejendomsmægler-afdeling ventes at være klar til brug i begyndelsen af 2019. Såvel bank som ejendomsmægler bor til leje i ejendommen.

Håndværkerne er i fuld gang med at indrette lokalerne, hvorfra der dels skal sælges huse og holdes møder med bankkunder i et nyindrettet mødecenter, hvor Danske Bank rykker sine rådgivere ned fra Slagelse, hvis kunderne ønsker at mødes i Korsør.

Mødemuligheden har eksisteret siden banken lukkede i Korsør. En mulighed kunderne ifølge bankens filialdirektør Dennis Kristjansen er glade for.

- Mange kunder er glade for at mødes med os i Korsør. Med de digitale muligheder har brugen af banken ændret sig, hvor besøgene i bankafdelingen er færre. Det forsøger vi at indrette os efter, så vi fortsat er til stede i Korsør og kan tilbyde vores kunder de samme muligheder, som de hele tiden har haft for at mødes med os, siger Dennis Kristjansen.

Han glæder sig til at komme tættere på samarbejdspartneren home, så de sammen kan hjælpe Korsørs borgere med at indfri deres boligdrømme. Ifølge Steen Grosen, ejendomsmægler og indehaver af home i Korsør, er der i øjeblikket godt gang i byens boligmarked. Alene på et år er boligpriserne steget med seks procent i kommunen, og siden 2012 er de steget med næsten 15 procent.

- Vi oplever lige nu høj aktivitet i Korsør. Faktisk er der god efterspørgsel på alle typer boliger i Korsør, siger Steen Grosen. Han glæder sig til at flytte under samme tag som Danske Bank, hvilket skal komme kunderne til gavn i form af øget synlighed, boligekspertise og hjælp til finansieringen dør om dør.

Pengeautomaten er allerede flyttet ind i lobbyen og klar til brug.

- Vi er glade for, at vi kan tilbyde en endnu mere driftssikker pengeautomat i Korsør, hvor det nu også er muligt at komme af med sine kontanter. Det har været et stort ønske fra mange kunder, siger Dennis Kristjansen. Også euro kan hæves i pengeautomaten, der er åben døgnet rundt.

Sydbank og Jyske Bank har fortsat afdelinger i Korsør med fast personale.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk