12. november 2019
Jette Birgit Nielsen, der fyldte 76 tirsdag, fulgte intenst artisternes optræden sammen med sin mand Kaj (til venstre).   Foto: Anders OIe Olsen
gallery icon

Se billedserie

Jette Birgit Nielsen, der fyldte 76 tirsdag, fulgte intenst artisternes optræden sammen med sin mand Kaj (til venstre). Foto: Anders OIe Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Da Plejecenter Antvorskov fik cirkus i haven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da Plejecenter Antvorskov fik cirkus i haven
Opdateret 19. juni 2019 kl. 09:14
Slagelse - 19. juni 2019 kl. 07:23
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- De var rigtig gode allesammen.

Lød det med en tilfreds mine fra Jette Birgit Nielsen, 76 år og beboer på Plejecenter Antvorskov, efter at hun sammen med sin mand Kaj Mejrup Nielsen havde været i cirkus tirsdag.

Her behøvede hun ikke at bevæge sig langt. Cirkus Arli havde nemlig tirsdag slået deres telt op i plejecentrets have, hvilket er første gang nogensinde.

Det var dog ikke kun de ældre fra plejecentret, der udgjorde publikum. Også en skoleklasse fra Marievangsskolen og børn fra Kirke Helsinge Børnehave var med. De grinede ikke mindst igennem, da cirkusdirektør Martin Arli og cirkusklovnen opførte et forrygende ballon-nummer, hvor ballonerne sprang i utide hele tiden.

Jette Birgit Nielsen syntes dog ikke, at klovnenummeret var bedre end de andre numre, hvor der blev budt på balancekunst og jongleren af høj klasse af artister fra Riga, Ukraine og Tjekkiet. Men hun kunne ikke lige komme med et bud på, hvad der havde imponeret hende mest.

Høj verdensklasse var der ihvertfald over 28-årige Allan Sulc fra Tjekkiet, der fornylig har vundet flere priser ved cirkusfestivalen i Monte Carlo for sine evner til at jonglere med op til ni bolde.

Men også de øvrige artister imponerede med deres balancekunst og evner til at svinge sig i tove og »gardiner«.

Fra sin kørestol fulgte 101-årige Else Thetmark med i det hele.

- Det var rigtig godt, sagde hun bagefter til Sjællandske.

Hendes datter Merete, der er med i pårørenderådet på stedet, havde stor ros til initiativet. Hun synes også, at det var et godt koncept at have børn og ældre sammen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk