20. oktober 2021
Det er cyklen her, der onsdag blev stjålet efter en cykeltur i det dejlige efterårsvejr. Her er det Birgit Kirkevang, der tidligere på sommeren var ude på en frisk tur med Cykling uden alder. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Det er cyklen her, der onsdag blev stjålet efter en cykeltur i det dejlige efterårsvejr. Her er det Birgit Kirkevang, der tidligere på sommeren var ude på en frisk tur med Cykling uden alder. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykling uden alder-rickshaw stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Cykling uden alder-rickshaw stjålet

Onsdag blev Rådmandscentrets eneste Cykling uden alder-rickshaw stjålet efter at have stået låst ved vejen tæt ved Kanehøj Mølle i få timer.

Slagelse - 24. september 2021 kl. 08:48
Af Solveig Hansen

Det der onsdag formiddag begyndte som en dejlig cykeltur i strålende solskinsvejr endte desværre senere på dagen i en politianmeldelse.

- En af vores frivillige cykelpiloter og to af vores beboere var taget afsted på tur om formiddagen i vores Cykling uden alder-rickshaw. Cyklen gik desværre i stykker undervejs, og de blev derfor hentet hjem alle tre ved frokosttid i nærheden af Kanehøj Mølle, fortæller Ulla Ingemann, der er daglig leder af Aktivitetscenter Rådmandscentret. Cyklen blev i den forbindelse låst, og der blev ringet efter cykelsmeden med tanke på afhentning og reparation.

Da Ulla Ingemann om eftermiddagen på sin vej hjem fra arbejde ville tjekke, om cyklen stadig stod samme sted, var den imidlertid væk, og et opkald til cykelsmeden afslørede, at det desværre ikke var ham, der havde hentet den.

- Det er så ærgerligt, at der er nogen, der ikke kan kende forskel på dit og mit, og efter en lang coronaperiode, hvor det ikke har været muligt at komme ud at cykle sammen, har glæden over igen at kunne komme ud og få vind i håret været stor, fortæller Ulla Ingemann.

Let at kende

Cyklen, der er en Christianiacykel, er let genkendelig med sit røde overdække, og derudover står der ifølge Ulla Ingemann telefonnumre til både Rådmandscentret og til Egon Busser på cyklen.

- De der har taget den, kan ikke have været i tvivl om, hvor den hører til, siger Ulla Ingemann, der har anmeldt tyveriet af cyklen til politiet.

I cyklen lå tre cykelhjelme, brugsvejledninger og en refleksvest.

- Vi har kun den ene cykel, og det er en cykel, der koster i omegnen af 40.000 kroner, så vi håber virkelig, at vi får en tilbage igen, siger Ulla Ingemann, der stadig har et lille håb om, at cyklen finder tilbage til Rådmandscentret igen. Politiet hører gerne nærmere, hvis der er nogen, der har set eller hørt noget i forbindelse med tyveriet, der altså er sket inden for et tidsspænd på bare fire timer.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk