28. september 2020
Så er starten på seks kilomerter golfbane-rundtur gået. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Så er starten på seks kilomerter golfbane-rundtur gået. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Crossløb på golfbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Crossløb på golfbanen
Slagelse - 12. januar 2020 kl. 14:45
Af Per Vagnsø

Kan man løbe crossløb på en golfbane? Ja, det beviste omkring 600 deltagere ved DGI Midt- og Vestsjælland og Korsør Atletik & Motions tredje afdeling af vinterens crossløb i varieret terræn. Med ruter på tre, seks og ni kilometer var der både noget for de seje og hurtige og for dem, der blot vil holde motionen vedlige i den mørke tid.

Og jo, Korsør Golfklub havde sagt god for, at løberne både bevægede sig ad græstæppe og grusstier med indlagt Nor-udsigt undervejs.

- Vi har gået runden med golfklubbens greenkeeper. Der var et par steder, hvor han helst ikke ville have, at vi kom, men ellers var det i orden. Vi har også tidligere holdt DM i cross her, fortalte bestyrelsesmedlem i Korsør Atletik & Motion, Andreas Schou.

Det er 8. år, der er vinter-crossløb rundt omkring i det midt- og vestsjællandske, men det var premieren for Korsørs vedkommende.

- Vi bød ind, fordi vi tænkte, at det ikke kun skal være i skove og ved strande, oplyste Andreas Schou.

Løberne satte da også pris på de noget anderledes omgivelser.

- Det var en sjov oplevelse. Meget anderledes, end når man løber i skove og ved strande, og det er godt at komme ud at se landet, lød det fra Casper Svensson fra Nørrebro, da han sammen med løbemakkeren Ole Lyngvåg pustede ud efter at have løbet ruten på seks kilometer.

- Det er et populært løb, og det er fedt for klubben, hvis det kan tiltrække nye løbere. Vi slår jo på, at det her er en unik rute, som du ikke selv kan løbe på, fortalte Christina Otto Jensen fra DGI Midt- og Vestsjælland.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk