11. maj 2021
Christina Sommerstedt, Concept og Streetstylers, kan ikke klage over indtjeningen i den lange periode, hvor de fysiske butikker har været lukkede. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Christina Sommerstedt, Concept og Streetstylers, kan ikke klage over indtjeningen i den lange periode, hvor de fysiske butikker har været lukkede. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-salg fører til flere ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-salg fører til flere ansatte
Slagelse - 24. februar 2021 kl. 10:16
Af Per Vagnsø

Christina Sommerstedt, indehaver af både Concept på Nytorv og Streetstylers i Smedegade i Slagelse, jubler ikke specielt over, at hun kan genåbne de fysiske butikker på mandag. Til gengæld jubler hun over, hvor godt det er gået for Concept-butikken med online-salget i de næsten to måneder, den fysiske indgangsdør har været lukket.

arrow Læs også: Forsigtig glæde over mulig genåbning

- Jeg vil helst ikke åbne, for det går så godt med online-salget, siger hun umiddelbart.

Og det er ikke engang fuldstændig løgn, selv om hendes fysiske butikker naturligvis bliver tilgængelige fra på mandag, hvis det, som alt peger i retning af, bliver tilladt.

- Vi har aldrig før solgt så meget. I Concept er det gået bedre end nogensinde, siger hun og tilføjer, at forretningen da også har puffet til salget med rabatter.

- Jeg skal ansætte flere for at bibeholde fokus på online-salget. Vi er syv ansatte i dag, og jeg regner med at skulle ansætte en til online-delen og en, der skal være halvt af hver, fortæller Christina Sommerstedt.

Næsten alle medarbejdere har under nedlukningen været beskæftiget med det virtuelle salg, og Christina Sommerstedt har ikke haft brug for nogen hjælpepakker, men hun glæder sig selvfølgelig til at se kunderne igen og have en anden dialog med dem om tøjet, end man har på afstand.

Mandag bliver også en særlig dag for de forretninger, der har kunnet holde åbent hele vejen igennem. Som for eksempel dem, der sælger kaffe, te og andre lækkerier.

- Jeg glæder mig helt vanvittigt til, at alle mine naboer kommer tilbage, siger Tonny Christensen i Javahuset i Nygade.

I begyndelsen af januar kunne han være nede på at have fem-syv kunder om dagen, og det har i det hele taget været en meget stille tid at holde åbent.

- Jeg tror, mange har tænkt, at det kun var supermarkeder, der holdt åbent. Her har ikke været nogen strøgkunder. Folk bliver hurtigt trætte af at se på lukkede butikker, og så går de hellere en tur i skoven, lyder det fra Tonny Christensen.

arrow Uenig med eksperterne: Centerbutik vil holde bagdør åben
23. februar 2021 kl. 18:23 Opdateret: kl. 16:27
arrow Genåbning glæder boldklub - men bliver også en stor udfordring
23. februar 2021 kl. 18:16 Opdateret: kl. 21:51
arrow Anmeldt to gange for brud på restriktioner uden grund
23. februar 2021 kl. 07:52 Opdateret: kl. 12:01
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk