28. september 2020
Her startruten og stratsted = det grønne flag til højre i Halsskov Færgehavn. I denne uge gives sandsynligvis besked om, hvilken dato Broløbet planlagt til 20. juni bliver udskudt til grundet coronakrisen.
Her startruten og stratsted = det grønne flag til højre i Halsskov Færgehavn. I denne uge gives sandsynligvis besked om, hvilken dato Broløbet planlagt til 20. juni bliver udskudt til grundet coronakrisen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-besked om Broløbs skæbne på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-besked om Broløbs skæbne på vej

Onsdag blev Copenhagen Marathon 17. maj aflyst og motionsløbet Royal Run udskudt fra 1. juni til 6. september. Broløbet 20. juni over Storebæltsbroen giver snart besked.

Slagelse - 26. marts 2020 kl. 07:09
Af Helge Wedel
arrow Læs også: Der løbes på broen 19. september

Der bliver angivelig ingen problemer med at lægge storebæltsfærgen M/F Broen fast i Halsskov Færgehavn på grund af, at 10.700 halvmaratonløbere skal starte broløbet over Storebæltsbroen i havnen lørdag den 20. juni. I lighed med andre store motionsløb i foråret og forsommeren bliver broløbet angiveligt udskudt på grund af coronakrisen.

Fra Per Hansen i Broløbsledelsen var beskeden onsdag eftermiddag kort tid efter aflysning af Copenhagen Marathon 17. maj og udsættelsen af Royal Run 1. juni til Sjællandske »ingen kommentarer«.

- Vi forventer at melde ud senere i denne uge, siger Per Hansen til Sjællandske.

Med både OL og andre store motionsløb udskudt, er der næppe tvivl om, at Storebæltsbroen ikke skal passeres af løbere lørdag den 20. juni. Om der kan findes en ny dato i eftersommeren/efteråret eller det først bliver i 2021, vil denne uge give svar på.

80.000 til Royal Run

Knap 80.000 har indtil videre tilmeldt sig Royal Run.

Kronprinseparret og deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine, skulle alle have deltaget i løbet 1. juni.

- Vi har i hele familien glædet os til at snøre løbeskoene til Royal Run. Men på grund af den aktuelle situation med coronavirus er vi desværre nødt til at udskyde årets løbefest til den 6. september i Danmark og den 30. august i Grønland, udtaler den kongelige familie i en pressemeddelelse.

Marathon aflyst

Også onsdag valgte arrangørerne af Copenhagen Marathon, der skulle være løbet af stablen 17. maj, helt at aflyse årets løb.

arrow Trafik til den ene side af broen på 30 minutter
15. april 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 09:00
arrow Ny dato for broløb er klar hvis...
26. marts 2020 kl. 17:35 Opdateret: kl. 17:35
arrow 10.700 broløbere starter i Halsskov Færgehavn
02. marts 2020 kl. 08:18 Opdateret: kl. 14:31
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk