23. maj 2019
Carsten Jensen glæder sig over, at han meget hurtigt efter sin skilsmisse fra Eva fandt kærligheden i form af 52-årige Lene Bilstrup fra Gimlinge.
gallery icon

Se billedserie

Carsten Jensen glæder sig over, at han meget hurtigt efter sin skilsmisse fra Eva fandt kærligheden i form af 52-årige Lene Bilstrup fra Gimlinge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Carsten fra »Gift ved første blik« fik tilbud fra 132 piger - har nu kæreste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carsten fra »Gift ved første blik« fik tilbud fra 132 piger - har nu kæreste
Opdateret 15. oktober 2018 kl. 06:27
Slagelse - 15. oktober 2018 kl. 05:33
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Der må være nogle af folkene bag programmet og i Danmarks Radio, der sidder med nogle gevaldige røde ører efter det her. Men man kan godt få den mistanke, at der i virkeligheden har været fokus på at lave et forkert match for at skabe en konflikt. Det er vel bedre tv end parforhold, hvor alt bare er fryd og gammen?

arrow Læs også: Carsten fra »Gift ved første blik« overvejer sagsanlæg mod DR

Det siger Carsten Jensen, 54 år, der driver Skælskør Nor Camping, samtidig med at han også er brandmand i København. På det seneste er han blevet landskendt som deltager i serien »Gift ved første blik«, hvor giftermålet med Eva absolut ikke blev nogen lykke.

Som mange jo har kunnet konstatere ude ved skærmene, røg de to meget hurtigt uklar og blev skilt i det senest viste afsnit.

Det var ikke mindst Evas helbredstilstand, der fik Carsten til hurtigt at finde frem til, at der var tale om et helt forkert match.

- Før programmet skulle vi udfylde et flere sider langt skema, og jeg havde lagt vægt på, at jeg ønskede en rask og selvstændig kvinde, der ligesom jeg kunne lide, at der var gang i den. Men da jeg var til interview med nogle af de medvirkende eksperter, sagde de til mig, at de da stort set ikke havde set på de helbredsskemaer. Og så blev jeg gift med en kvinde, der er så syg, at hun er på førtidspension, siger Carsten Jensen.

Han havde desuden stillet som et ufravigeligt krav, at hans kommende kone ikke måtte være ryger.

- En uge før brylluppet blev jeg imidlertid kaldt til møde med folkene bag programmet, der meddelte mig, at det ikke var lykkedes dem at få Eva til at holde op med at ryge. Så jeg fik valget mellem at acceptere det eller droppe min deltagelse. På det tidspunkt havde hele min familie fra Jylland taget fri og bestilt overnatninger i forbindelse med brylluppet, så jeg valgte at acceptere, fortæller Carsten.

Han fortæller videre, at mens han selv i starten var positiv overfor Eva, så kunne hans børn lige fra start se, at det var et helt forkert match.

- Det viste sig jo også at være rigtigt. Samtidig blev jeg hængt ud som en sex- freak, og det eneste jeg rent faktisk gjorde, var at kysse hende i nakken, da vi lå i sengen, siger Carsten.

Han fandt efterfølgende ud af, at det havde været langt bedre, hvis matchmakerne havde matchet ham med den kvinde, som blev siet fra i den allersidste procedure.

- Hun kontaktede mig, og her fandt jeg ud af, at hun jo i langt højere grad end Eva havde de egenskaber, som jeg havde søgt efter. Men det ville måske ikke have været så godt tv med hende, siger Carsten.

Han kan fortælle, at han undervejs er blevet kontaktet af ikke færre end 132 kvinder, der gerne ville på date med ham.

Det har han dog ikke gjort noget ud, men for et par måneder siden kom kærligheden så uventet til ham, da han gik tur ved stranden med sin hund.

Her mødte han 52-årige Lene Bilstrup fra Gimlinge, der også var ude at gå tur med sin hund.

De faldt en snak, og det udviklede sig så til, at de i dag er kærester og i øvrigt allerede har været på ferie i Bergamo. På det selvsamme hotel, hvor Carsten og Eva tog på den i høj grad mislykkede bryllupsrejse.

- Lene er en frisk og selvstændig kvinde, der har heste som fritidsinteresse, siger en glad Carsten Jensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk