25. marts 2019
Ny bestyrere vil forvandle Café ZigZag - og ændre navn. Foto: Carsten Lysdal
gallery icon

Se billedserie

Ny bestyrere vil forvandle Café ZigZag - og ændre navn. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café skifter navn: Nye bestyrere klar med frisk pust

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café skifter navn: Nye bestyrere klar med frisk pust
Slagelse - 23. februar 2019 kl. 08:32
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er slut med Café ZigZag på Schweizerpladsen i Slagelse. I hvert fald som navn, skriver Sjællandske.

To nye bestyrere, der er kendte i Slagelses natteliv, varsler nye bogstaver på facaden. Samtidig vil de sammen med de hidtidige indehavere, Dennis og Jacob Uzundal, der vel at mærke stadig er en del af maskinrummet, sørge for et frisk pust et sted i midtbyen, hvor caféerne i særdeleshed præger gadebilledet.

- Det bliver noget nyt. Det gælder både menukort og koncept, siger Oliver Isak Vej, 21 år, der kender sin nye kompagnon, Robin Rasmussen, fra tidligere.

Erfaringen hentes blandt andet fra virket på Old Irish Pub, og de to glæder sig til fremtiden på en café, som stadig holder navnekortene tæt til kroppen.

Caféens nye titel er nemlig på plads i udgangspunktet, men af hensyn til markedsføring løfter de nødigt sløret endnu.

ZigZag, som har været navnet siden begyndelsen for ni år siden, låser døren søndag. Lukningen er dog kun midlertidig, eftersom de nye ansvarlige på caféen - i samarbejde med de to reelle indehavere - påbegynder forvandlingen af caféen i næste uge.

- Det vil vare cirka i en måned. Det er planen, at vi åbner i slutningen af marts, supplerer 25-årige Robin Rasmussen, der varsler anderledes retter på menukortet i forhold til tidligere.

- Der vil være smørrebrød og forårsretter, men også de mere traditionelle sandwiches og lignende. Det ændrer vi ikke på, siger bestyreren, der også bemærker, at det kulinariske udpluk i hvert fald i aftentimerne vil blive restaurantlignende.

Med risiko for, at vandet nu vil løbe fra mundvigene, kan i flæng nævnes wienerschnitzler, spareribs og svinekæber.

- Det skal være fint, men ikke fisefornemt. Vi er en café for alle, siger han og tilføjer desuden, at der vil blive skænket cocktails, der passer godt til mad, samt gode bobler og vine fra, vover indehaverne at påstå, et af Slagelses største vinkort.

De kan vælges fra et fremtidigt, håndlavet vinskab med op til 15 hvidvine og op imod 30 rødvine.

Caféens hidtidige personale fortsætter, men der vil stadig blive brug for flere hænder. Derfor søges der også mandskab, herunder en vinkender, til fremtiden, hvor de to nye ansigter får rorpinden, men med de egentlige indehavere på sidelinjen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk