31. marts 2020
Jacob Sveistrup er klar på et cafébesøg igen. Sidst blev billetterne revet væk.
gallery icon

Se billedserie

Jacob Sveistrup er klar på et cafébesøg igen. Sidst blev billetterne revet væk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café gentager succes med endnu mere musik på menuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café gentager succes med endnu mere musik på menuen
Slagelse - 25. februar 2020 kl. 18:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Café Tidslös på Schweizerpladsen i Slagelse havde forleden gedigen succes med sin intimkoncert, hvor 48 spisegæster fik krydret menuen med Jacob Sveistrup flankeret af guitarist Dennis Flacheberg.

Således blev samtlige kuverter revet væk i løbet af et splitsekund, mens 29 stod på venteliste. Derfor gentager caféen nu den musikalske anretning torsdag den 9. april, hvor netop album-aktuelle Jacob Sveistrup atter er på repertoiret.

- Det var en kæmpesucces, som mange gerne ville have deltaget i, så nu gør vi det igen. Det er ikke noget, vi gør for at tjene penge, men fordi vi gerne vil give vores gæster en unik oplevelse, siger Oliver Isak Vej, bestyrer.

Kuvertprisen er 499 kroner og indbefatter en tre-retters menu. Tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet. Senest den 5. april.

Caféen har planer om flere intime koncerter i løbet af året, og allerede nu er man klar med endnu et navn, Peter Viskinde.

Han gæster Tidslös den 19. marts i en samtalekoncert - akkompagneret af Dennis Flacheberg - og her vil prisen være 449 kroner pr. kuvert. Tilmeldingen er åben.

Med en stribe albums i ryggen og solid musikalsk erfaring har Peter Viskinde meget i bagagen, som der er værd at dele ud af. I 1980 etablerede han Malurt sammen med Michael Falch, og i 1990 dannede han Big Fat Snake sammen med Anders Blichfeldt. Indimellem har han udsendt ikke færre end 24 soloalbums.

Der skal bestilles inden den 12. marts.

Tilmelding sker på telefon 58 52 01 00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk