1. august 2021
Morten Hass Augustsen (V) anerkender og tager erhvervsforeningers opsang ad notam. Det samme gør flere øvrige byrådsmedlemmer, der mener, at alle 31 medlemmer i byrådet burde kæmpe for kommunen i stedet for at strides i spalterne i en til tider uforsonlig tone.
Morten Hass Augustsen (V) anerkender og tager erhvervsforeningers opsang ad notam. Det samme gør flere øvrige byrådsmedlemmer, der mener, at alle 31 medlemmer i byrådet burde kæmpe for kommunen i stedet for at strides i spalterne i en til tider uforsonlig tone.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådskritik bakkes op - også af byrådet selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådskritik bakkes op - også af byrådet selv
Opdateret 04. maj 2017 kl. 10:41
Slagelse - 04. maj 2017 kl. 06:15
Af Carsten Lysdal

Bulder, bras og verbale bråvallaslag.

arrow Læs også: Nu kan det være nok: Tag jer sammen, byråd

Tonen i byrådet og måden, hvorpå politikere mere eller mindre - ifølge kritikere - ødelægger kommunen og dens brand for tiden, er kommet til debat. Det sker efter Business Slagelse-formand Torben Kjerulffs opsang i Sjællandske lørdag, hvor han skosede byrådspolitikere for at have kikkerten rettet mod fnidder og selvpromoverende spalteplads i stedet for kommunens ve og vel. For hans vedkommende detailhandlens udvikling.

- Nu kan det være nok. Den negativitet, vi ser, og det, at man bruger tiden på at skyde på hinanden, er dræbende for kommunen, lød kritikken, som siden er blevet fulgt op af læsere og brugere på specielt Facebook, der giver formanden ret i betragtningen.

Samme støtte og enighed nyder Torben Kjerulff, som lørdag talte på vegne af kommunens tre erhvervsforeninger, når talen falder på dem, det hele handler: politikerne.

I byrådssalen mener flere, at kritikken er berettiget.

- Vi skal ikke begrænse folk i at ytre sig, men nogle gange går der lidt for meget folketing i den. Der sker så meget i vores kommune, som jeg mener, vi burde tage os af i stedet for alt det, der foregår lige nu, siger Helle Blak (SF)

Venstres Morten Hass Augustsen ærgrer sig ligeledes, omend han dog påpeger, at langt de fleste i salen gør en gedigen indsats i det daglige for at skabe de bedst mulige rammer for borgerne i Slagelse Kommune.

- Men jeg er bare bange for, at toget er kørt i det siddende byråd. I et fremtidigt byråd mener jeg, at vi skal have maksimalt fokus på, hvordan vi taler til hinanden, og hvordan vi taler om vores kommune.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk