17. oktober 2018
Skælskør Bykontor har til huse i Købmandsgården i Algade, hvor det blandt andet fungerer som turistinformation. Arkivfoto: Maja Andersen
Skælskør Bykontor har til huse i Købmandsgården i Algade, hvor det blandt andet fungerer som turistinformation. Arkivfoto: Maja Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bykontor ser frem til mulig ekstra støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bykontor ser frem til mulig ekstra støtte
Slagelse - 07. december 2017 kl. 08:01
Af Mathilde Donslund Malling
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af de seneste tre år, som Skælskør Bykontor har eksisteret, har det varetaget opgaver som blandt andet turistinformation og koordinering blandt frivillige.

I år har kommunens støtte til bykontoret været på 260.000 kroner, men for 2018 er der ansøgt om støtte på 500.000 kroner med henblik på videreudvikling.

Næste års bevilling til bykontoret blev i denne uge drøftet i erhvervs-, plan- og miljøudvalget.

I 2017 har bykontoret blandt andet været inde over byens Keramikfesival samt været arrangør af Skælskør Familiefestival.

- Vi vil gerne fortsætte af det spor, siger Torsten Bo Jørgensen, formand for bykontoret, generelt om arbejdet.

Foreløbig vil erhvervs-, plan- og miljøudvalget ikke tage stilling til en forhøjelse af støtten til Skælskør Bykontor, da der endnu ikke er overblik over puljerne på kultur- og fritidsområdet.

Til gengæld har udvalget atter kunnet tildele 130.000 kroner, som vil være med til at skabe »ro omkring bykontorets virke i begyndelsen af 2018(...)«.

I det kommende år vil bykontoret blandt andet oprette en »tænketank«, hvor medlemmer udpeges af blandt andet forskellige lokalråd, og formålet vil være at styrke samarbejde og synergi i lokalområdet.

- Det er en del af det, der er på tegnebrættet, siger Torsten Bo Jørgensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk