5. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: By plaget af hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

By plaget af hærværk
Opdateret 28. maj 2020 kl. 22:04
Slagelse - 28. maj 2020 kl. 17:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere tilfælde af hærværk i Skælskør på det seneste har fået nogle til at tale om, at det er et voksende problem i byen. Selv om det altid er plagsomt for dem, der bliver ramt af hærværk, kan politiet dog ikke få øje på en specielt stigende tendens for Skælskør og omegn.

Indtil nu er der i maj anmeldt otte tilfælde af hærværk i postnummer 4230, og i langt de fleste tilfælde har der været tale om knuste bilruder eller ridsede biler. I én anmeldelse fra 8. maj drejede det sig om otte ridsede biler i Magleby, mens det i de øvrige anmeldelser har handlet om enkelte biler. Senest 25. maj i form af en knust bilrude ved Parkvej, ligesom det tidligere på måneden er gået ud over en rude på Eggeslevmagle Skole og en bil på Smidstrupvej, der fik knust en rude.

Politiet opdeler anmeldelser om hærværk i to kategorier: Almindeligt hærværk og groft hærværk, afhængig af hvor meget det koster at udbedre skaderne.

Tre af de otte anmeldelser i maj er kommet i den grove kategori, herunder hærværk mod en skulptur på Guldagergaard anmeldt 20. maj, mens der i hele 2020 indtil nu er anmeldt 32 tilfælde af almindeligt hærværk og fire af grov karakter.

Politikommissær Jens Jedig mener ikke, at der er tale om en iøjnefaldende udvikling i Skælskør.

- Nej, det er desværre sådan, det er, og vi kan ikke gøre ret meget mere ved det, hvis der ikke er noget overvågning. At finde frem til hvem der har gjort det, er kropumuligt, siger han.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk