15. oktober 2019
Steen Olsen (S) vil have andre arbejdspladser til Skælskør som erstatning for dem, der forsvinder.
gallery icon

Se billedserie

Steen Olsen (S) vil have andre arbejdspladser til Skælskør som erstatning for dem, der forsvinder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: By mister 22 arbejdspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

By mister 22 arbejdspladser
Slagelse - 06. december 2018 kl. 08:52
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Slagelse Kommune får et døgntilbud til unge og deres familier i Havrebjerg, forsvinder 22 arbejdspladser fra Skælskør. Det er medarbejderne fra Slagelse Familie Centers afdeling i Skælskør, der bliver en del af en ny organisatorisk enhed for unge med problemer, der får afdelinger i Havrebjerg, Slagelse og Korsør.

Det har gjort det socialdemokratiske byrådsmedlem Steen Olsen fra Skælskør voldsomt vred.

Han kritiserer den måde, sagen har været beskrevet på i dagsordenerne for børne- og ungeudvalget, der har truffet principbeslutning om den nye struktur.

- Man skal have teaterkikkerten frem for at se, at der er tale om at flytte 22 arbejdspladser fra Skælskør. Det er det stik modsatte af alt det, vi taler om at styrke landdistrikterne. Projektet med Havrebjerg er sådan set godt nok, hvis sagsfremstillingen havde været krystalklar, men måden og sagsfremstillingen er jeg fandeme vred over. Og bliver det næste, at man skal have nedlagt hjemmeplejen i Skælskør, spørger Steen Olsen.

Formand for børne- og ungeudvalget, Helle Blak (SF) svarer, at hun har tænkt mere i at løse opgaven bedre end i geografi.

- Jeg er helt med på, at Steen har den bekymring, men når vi laver en sagsfremstilling, tænker jeg ikke særlig meget i, hvor skrivebordene eller arbejdspladserne er placeret, siger Helle Blak.

Hun henviser også til, at medarbejderne på området får 25 procent mere tid til direkte kontakt med de unge og deres familier med den nye indretning, fordi de i dag bruger, hvad der svarer til halvanden familiemedarbejder, på transport.

Dén køber Steen Olsen imidlertid ikke. Han siger, at de 25 procents mere »ansigt-til-ansigt-tid« i en rapport ikke er underbygget.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk