19. oktober 2019
Indehaver af Concept Christina har fået nok af, at der gentagne gange er blevet stjålet gadevarer. Hun tog derfor sagen i egen hånd i torsdags.    Foto: Niklas Asp Nielsen
Indehaver af Concept Christina har fået nok af, at der gentagne gange er blevet stjålet gadevarer. Hun tog derfor sagen i egen hånd i torsdags. Foto: Niklas Asp Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butiksejer tog sagen i egen hånd: Overmandede tyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butiksejer tog sagen i egen hånd: Overmandede tyve
Opdateret 22. december 2018 kl. 10:04
Slagelse - 22. december 2018 kl. 07:00
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To tyve fik sig en gevaldig overraskelse, da indhaveren af Concept i Slagelse tog dem fersk gerning og overmandede dem.

- Kære lokale og butikker omkring. Igen i dag har vi haft besøg af to typer, som de sidste tre dage har stjålet vores gadevarer. I dag (torsdag) med 20 minutters mellemrum. Så fik jeg sgu bare nok. Efter at have hentet to kopper kaffe, placeret mig på en våd bænk bag en busk, gik der lige nøjagtig 20 minutter, før jeg kunne løbe ud af busken og overfalde de to idioter og trække dem med ind i butikken.

Sådan indleder Christina, indehaver af tøjbutikken Concept i Slagelse, et Facebook opslag.

Et opslag, der har fået over 600 likes og flere anerkendende kommentarer.

Butiksejeren fik torsdag nok, da hun gentagne gange har oplevet, at der bliver stjålet tøj fra hendes butik i hjertet af Slagelse.

Derfor satte hun sig for at tage tingene i egen hånd. Christina satte sig på en bænk bag en busk, og efter tyve minutter fangede hun to langfingrede kvinder på fersk gerning, og hun hev dem herefter ind i butikken.

- Jeg overmanede de to kvinder og hev med ind i butikken til politiet kom, for jeg vil ikke finde mig i, at der bliver stjålet fra mig mere. Det er noget, vi har oplevet gentagne gange i butikken, fortæller en frustreret butiksejer, der også oplevede at blive truet af de to gerningskvinder.

Politiet ankom kort efter anmeldelsen, og de to kvinder blev ført ud af butikken. Men det frustrerer Christina, at der ikke kan gøres mere.

- Problemet er, at butikstyvene efterfølgende bare kan vandre ned i centeret eller i de andre butikker og gøre det samme, selv om de blev taget med flere tyvekoster. De er kolde, siger butiksejeren.

Hun uddyber, at de i Concept var nødt til at tage deres gadevarer ind til black friday, fordi problemet med butikstyve var så slemt.

Butikken emmer af liv, da Sjællandske lægger vejen forbi Concept fredag. Men før man når ind i butikken, bliver man mødt af et skilt med teksten »stjæler du hos os, tillader du samtidig, at vi må offentliggøre dit billede på Facebook«.

- Jeg har før lagt billeder op på Facebook af folk, der har stjålet fra os, og jeg gør det igen, så må jeg æde, hvis jeg får en bøde, men nu er folk i hvert fald ikke i tvivl. Jeg ved, det gør indtryk på butikstyve, fortæller butiksejeren, der uddyber, at hun ikke lagde et billede op af de to kvinder fra i går, fordi den ene havde et barn med på armen.

Og i baglokalet har de lige nu et billede af to butikstyve på deres »Wall of fame«.

Og Christina kender til flere butikker i midtbyen, der oplever samme problem. Sjællandske snakkede også med en anden butik i går, som oplever at få stjålet gadevarer.

Hun opfordrer derfor til, at butikkerne omkring centrum organiserer sig for at komme problemet til livs.

- Min opfordring er, at vi laver en fælles gruppe eller tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe hinanden og gøre opmærksom på, hvis der er butikstyve på spil, slutter Christina, der ikke ønsker sit efternavn i avisen efter truslerne i butikken.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk