13. december 2017
Skolebus holdt og ventede på den anden side af Kalundborgvej, da en 11-årig dreng - som fulgtes med sin søster - løb over vejen og blev ramt af en bil. Han afgik ved døden onsdag formiddag. Foto: Carsten Lysdal
Skolebus holdt og ventede på den anden side af Kalundborgvej, da en 11-årig dreng - som fulgtes med sin søster - løb over vejen og blev ramt af en bil. Han afgik ved døden onsdag formiddag. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Busselskab efter tragisk ulykke: »Vi er dybt berørte«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Busselskab efter tragisk ulykke: »Vi er dybt berørte«
Opdateret 03. februar 2017 kl. 15:50
Slagelse - 01. februar 2017 kl. 18:21
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En tragisk trafikulykke kostede onsdag morgen en 11-årig dreng livet, da han forsøgte at krydse Kalundborgvej på strækningen mellem Slagelse og Havrebjerg.

arrow Læs også: Ulykke: 11-årig dreng dræbt

Skoleeleven, som gik på Nymarkskolen i Slagelse, løb over vejen fra sin bopæl, men overså en bil fra Slagelse med kursen nordpå. Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tyder intet på, at den kvindelige fører kørte for hurtigt.

Drengen fulgtes med sin søster, hvilket han har gjort hver eneste morgen - indtil onsdag morgen, hvor han af stadig uforklarlige årsager løb over vejen og blev ramt af en bil.

Det var en chauffør fra et lokalt busselskab, som holdt og ventede på sin ellers vante plads på den anden side af vejen. Han stod for transporten og fik straks krisehjælp efter ulykken.

Det bekræfter direktøren, som Sjællandske har været i kontakt med. Han er dybt berørt.

- Vi har selvfølgelig sikret, at han får den hjælp hos en krisepsykolog, som han fortjener, siger han og tilføjer, at netop den strækning er et af flere farlige steder i kommunen at samle eksempelvis skoleelever op.

- Vi er ofte nødt til at holde, hvor der ingen busstoppesteder er, men vi kan ikke holde mange andre steder, lyder det fra den noget berørte direktør, som her henviser til passagerer, ikke mindst børn, der bor uden for byskiltet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk