16. oktober 2019
Bubber er klar til at præsentere forestillingen, når Cirkus Arena lander på hjemmebane i Slagelse til august.
Bubber er klar til at præsentere forestillingen, når Cirkus Arena lander på hjemmebane i Slagelse til august.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bubber laver cirkus i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bubber laver cirkus i Slagelse
Slagelse - 10. juli 2019 kl. 10:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 1990'erne var Bubber konferencier i Cirkus Arena syv år i træk. I år er han tilbage, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus.

- I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus' magiske verden, og resultatet kommer til live i manegen søndag den 18. august kl. 14 samt mandag den 19. august kl. 17 i det rød gule cirkustelt ved Elmedalsvej/Valbyvej i Slagelse, oplyses det i en udsendt meddelelse fra det lokale cirkus med hovedkvarter i Årslev.

Her fortæller Bubber, at han tit har tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave sin egen cirkusforestilling.

- Og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. For mig har cirkus altid været poetisk. Det der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut. Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften, siger Bubber.

Med »Cirkus ifølge Bubber« har han sammen med familien Berdino samlet alt det, han synes hører til i en rigtig cirkusforestilling.

Cirkusdirektør Benny Berdino siger, at han er utrolig glad for at have Bubber med på holdet igen.

Cirkusdirektøren må i omkring 10 af årets 150 forestillinger overtage Bubbers rolle som konferencier, da Bubber på de dage er optaget af tv-opgaver.

Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum blandt andet de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften. Bubber får også besøg af cirkusprinsessen Laura Berdino og hendes smukke brune araberhingste, samt de frygtløse motorcykelkørere fra Diorios.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk