18. januar 2019
Uddeler Stella Jørgensen og Brugsens formand, Kurt Stilling, mener, at borgermødet i juni har haft sin virkning og fået flere til at lægge deres handel lokalt. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Uddeler Stella Jørgensen og Brugsens formand, Kurt Stilling, mener, at borgermødet i juni har haft sin virkning og fået flere til at lægge deres handel lokalt. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugs er tættere på redning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugs er tættere på redning
Slagelse - 17. juli 2018 kl. 08:27
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De advarselslamper, der i juni blinkede alvorsfuldt om truende lukning af Dagli' Brugsen i Boeslunde, er taget af i lysstyrke. Siden det velbesøgte borgermøde om brugsens økonomiske problemer med underskud seks år i træk har omsætningen de seneste tre uger overhalet budgettet. Det får uddeler Stella Jørgensen og formand Kurt Stilling til at tro på, at butikken kan reddes.

Ud over omsætningsfremgangen har »nødråbet« i sidste måned resulteret i kontant støtte på knap 106.000 kroner i form af støttebeviser og oprettelse af debiotorkonti, hvor kunderne så at sige betaler, inden de handler.

- Vi har helt sikkert mærket, at flere lægger deres handel her, siger Stella Jørgensen og varsler et opfølgende borgermøde til efteråret. For nu gælder det om at fastholde den gode udvikling, hvis butikken skal bestå.

- Vi er nødt til hele tiden at gøre opmærksom på, at kunderne gør en forskel, når de kommer her og handler - og minde dem om det, når de ikke gør det, siger Stella Jørgensen.

Brugsens formand fortæller om de store opslag med de aktuelle omsætningstal ved indgangen til butikken, at de kom op, fordi folk spurgte, hvordan det gik.

- Hvor meget skal jeg handle mere for om ugen, før det går godt, har flere spurgt, beretter Kurt Stilling, som mener, det var guld værd, at repræsentanter for både Coop og Brugsens Arbejdsgiverforening deltog i borgermødet.

- Borgermødet fik forklaret tingene. Det har mere vægt, når det kommer andre steder fra, så er det ikke bare »Brugsen der tuder«, som Kurt Stilling udtrykker det.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk