23. oktober 2021
Konkursramte Dan Mejsners storebror, Thor Mejsner (th.), fører brorens bagerdrøm videre. Dan Mejsner får efter sigende også en rolle, dog blot som ansat i produktionen.
gallery icon

Se billedserie

Konkursramte Dan Mejsners storebror, Thor Mejsner (th.), fører brorens bagerdrøm videre. Dan Mejsner får efter sigende også en rolle, dog blot som ansat i produktionen.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brormand fører bagerdrøm videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brormand fører bagerdrøm videre
Slagelse - 14. juli 2018 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal

Føljetonen om Bagerkompagniet og selskabet bag, MBC+T Engros, der tidligere på året formelt overtog konkursramte Dan Mejsners bagerbutikker, men for ganske nylig også kuldsejlede i bestræbelserne på at føre hans forretninger og et par andre videre, får endnu et kapitel skrevet til historien.

arrow Læs også: Bagerkonkurs er større end først antaget

Det skriver Sjællandske i lørdagens avis.

For helt slut er det ikke med bagværk i Slagelse, i Marielyst og Nykøbing Falster, selv om samtlige 40 medarbejdere for godt tre uger siden blev sat fra bestillingen, og Bagerkompagniet nu selv står med næsen i en konkurs.

Dan Mejsner, som med en gæld på i dag ni millioner kroner mener at være blevet snydt af selskabet, sejrer nemlig i en slags overført betydning, idet hans bror, Thor Mejsner, nu genåbner, hvad lillebroren måtte aflevere grundet sin personlige konkurs.

Det drejer sig om forretningerne i de tre førnævnte byer, hvoraf den ene ligger i Priorgade i Slagelse. Den åbner i løbet af august - efter alt at dømme i midten af måneden - i navnet »La Farine«, som er det franske ord for mel.

Alle tre butikker, som bliver selvproducerende, idet de alle får tilhørende bagerier, får mere nøjagtigt navnet »La Farine Bakery«.

29-årige Thor Mejsner glæder sig til at genåbne og drive butikker og bagerier i de nævnte byer. Han har altid stået sin tre år yngre bror ganske tæt. Også i professionel sammenhæng, idet han har været en del af bagervirket siden starten for fem år siden. I visse perioder mere end i andre.

- Nu har jeg været med i Mejsners »on and off« siden starten for nogle år siden. Jeg tog del i min brors drøm, siger Thor Mejsner, der ikke lægger skjul på, at han begræd, at det gik, som det gjorde for et halvt år siden og senest i marts, da Dan Mejsners personlige konkurs var en realitet.

Læs mere i Sjællandske

arrow Kortvarigt bagereventyr nu endeligt afsluttet
19. juli 2018 kl. 06:10 Opdateret: kl. 09:00
arrow Bagerkonkurs synes uundgåelig
30. juni 2018 kl. 07:00 Opdateret: kl. 16:21
arrow Kurator efter bagerkonkurs: - Det tyder på skyldnersvig
19. juni 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 23:14
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk