1. juni 2020
Der er ingen grund til at ønske lige så godt vejr som i 2019 for 2020-udgaven af Danmarks Maritime Kultur- og Folkemøde , for det er aflyst grundet coronakrisen. Foto: Helge? Wedel
Der er ingen grund til at ønske lige så godt vejr som i 2019 for 2020-udgaven af Danmarks Maritime Kultur- og Folkemøde , for det er aflyst grundet coronakrisen. Foto: Helge? Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broløb flytter - folkemøde aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broløb flytter - folkemøde aflyst
Slagelse - 07. april 2020 kl. 22:16
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forbud mod store forsamlinger frem til 31. august grundet coronakrisen betyder, at Danmarks Maritime Kultur- og Folkemøde i den sidste weekend i august aflyses. Det fremgår af folkemødets hjemmeside.

Broløbet Storebælt annoncerede på sin hjemmeside tirsdag aften fortsat, at beslutningen om at udsætte løbet fra lørdag den 20. juni til lørdag den 19. september først træffes den 20. april.

Sjællandske har forgæves kontaktet løbsleder Per Hansen, men han er ikke vendt tilbage med svar. Med regeringen og statsminister Mette Frederiksens (S) forbud mod større forsamlinger frem til 31. august er det formentlig kun et spørgsmål om tid, før broløbet får opdateret hjemmesiden og givet de 10.700 løbere besked om den nye startdato 19. september for løbet over Storebæltsbroen. Starten går i Halsskov Færgehavn med en altså nu sikker udsigt til færgen M/F Broen for de mange løbere.

Copenhagen Marathon 17. maj er tidligere aflyst, mens motionsløbet Royal Run er udskudt fra 1. juni til 6. september.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk