11. august 2020
Ejeren af Storebælt Camping og Feriecenter 65-årige Flemming Jensen sammen med stedets souschef i skikkelse af den 42-årige datter Charlotte Hvid. Begge glæder sig over den store succes, som Multihuset tegner til ud fra de mange bestillinger, der allerede er indløbet. Huset er færdigbygget om kort tid. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Ejeren af Storebælt Camping og Feriecenter 65-årige Flemming Jensen sammen med stedets souschef i skikkelse af den 42-årige datter Charlotte Hvid. Begge glæder sig over den store succes, som Multihuset tegner til ud fra de mange bestillinger, der allerede er indløbet. Huset er færdigbygget om kort tid. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brødrister startede Multihuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brødrister startede Multihuset
Slagelse - 05. februar 2016 kl. 09:47
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Korsør har nu »Danmarks bedst beliggende« festhus i form af Multihuset ved Storebælt Camping og Feriecenter.

Der stod tidligere et kæmpe festtelt. Hyggeligt, men ofte koldt og svært at varme op. Hverken lokale eller landsdækkende pengeinstitutter og kreditforeninger ville låne dem penge til et permanent festhus, men så blev en tændt brødrister glemt i nogle pavilloner ved Odense Universitetshospital. To udbrændte og resten blev svært sodskadet.

- Vi købte dem for 45.000 kr. Teltet havde vi solgt for 50.000 kr., så det havde da været en god forretning, hvis det da ikke lige havde været for transporten, smiler 65-årige Flemming Jensen, indehaver af Storebælt Camping og Feriecenter.

De indkøbte pavilloner er nu genbrugt og forvandlet til det 1000 kvadratmeter store Multihuset.

Den 15. april i år er det 14 år siden, at han åbnede det, der i dag er en af Danmarks største og bedst beliggende campingpladser på en sandopfyldt del af den tidligere Halsskov Færgehavn. Her er plads til 1000 campister.

- Vi måler vores succes på, at så godt som alle, der har været her én gang, også vender tilbage igen, siger Flemming Jensen til Sjællandske.

Husets unikke placering med hav- og broudsigt fra stort set samtlige vinduer har fået Flemming Jensen til at spekulere lidt over udtrykket »Danmarks bedste placering«.

- Alle bruger det udtryk, men vi både bruger og har det, siger Flemming Jensen.

Men hvor kom de cirka seks millioner kr. til Multihuset så egentlig fra, nu da ingen etablerede pengeforretninger ville låne Storebælt Camping og Feriecenter penge?

Svaret er en kombination af kontant betaling samt fremtidens lånemarked, som det internet-drevne Lendino beskriver sig selv.

Konkret er Lendino en markedsplads for lån, hvor private og professionelle investorer kan låne direkte til kreditværdige virksomheder. Man kan udlåne helt ned til 1000 kr.

- Hele 260 valgte at låne os penge. Rigtig mange er kunder hos os og glade for de tilbud, vi har, siger Flemming Jensen.

- 65 år er jo ingen alder, så hvad er dine næste planer?

Flemming Jensen smiler bredt, mens han sigende og lidt indforstået kigger i retning af naboen til Multi- huset - Halsskov Færgehavn.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk