24. august 2019
Mohamed El-Ali (til venstre),  sygeplejerske, og lillebror Ibrahim El-Ali, der er farmakonom, satser på at åbne Café Dish Dash i den tidligere cykelforretning i Løvegade i starten af april. Foto: Arne Svendsen
Mohamed El-Ali (til venstre), sygeplejerske, og lillebror Ibrahim El-Ali, der er farmakonom, satser på at åbne Café Dish Dash i den tidligere cykelforretning i Løvegade i starten af april. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brødre klar til at fyre op i vandpiben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brødre klar til at fyre op i vandpiben
Slagelse - 16. marts 2019 kl. 08:00
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tilbage i marts 2017 åbnede de to brødre Mohamed El-Ali og Ibrahim El-Ali, der er uddannet henholdsvis som sygeplejerske og farmakonom, den første vandpibecafé i Korsør nogensinde.

Cafeen i Havnegade 19 lige overfor Føtex står dog snart til at blive lukket. Det skyldes, at brødrene i stedet vil åbne i større lokaler i den tidligere cykelforretning i Løvegade, som de i øjeblikket er ved at få sat i stand.

- Vi har rigtig mange kunder, der kommer fra Slagelse, ja endda helt fra København og andre steder på Sjælland, så derfor vil vi hellere placere os i Slagelse. Stedet her i Løvegade er også et sted, hvor der kommer rigtig mange folk forbi, så derfor har vi valgt at satse på det, fortæller de to brødre.

Cafeens navn bliver det samme som i Korsør, nemlig Café Dish Dash. Et navn, brødrene selv har fundet på.

- Dish Dash er navnet på det lange kjolelignende klædningsstykke, som bæres af blandt andet sheiker, og navnet skal signalere, at det her er et sted, hvor man kan slappe af, fortæller Ibrahim El-Ali.

Afslapning kræver gode møbler, og Ibrahim El-Ali oplyser da også, at der er bestilt nye lounge møbler, som er yderst behagelige at sidde i til den nye café.

De to brødre fremhæver, at der vil blive budt på kvalitets-vandpiber.

- Vi garanterer en god rygeoplevelse ved hvert eneste besøg i cafeen, siger de.

Desuden bydes der på forskellige desserter og alkoholfri drinks.

I starten stod de to brødre selv for at passe cafeen i Korsør, men i dag har de fire ansatte. De følger med til Slagelse, og måske skal der endda ansættes en person mere.

Det er planen, at den nye vandpibecafé i Løvegade skal åbne i starten af april.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk