24. juni 2021
Journalist Sebastian Abrahamsen fra Information ved skiltet, hvor der for nylig stod Energipark Korsør - i dag rettet til Korsør Erhvervspark. Foto: Helge Wedel
Journalist Sebastian Abrahamsen fra Information ved skiltet, hvor der for nylig stod Energipark Korsør - i dag rettet til Korsør Erhvervspark. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brintsagen rulles op i Information

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brintsagen rulles op i Information
Slagelse - 12. oktober 2017 kl. 11:04
Af Helge Wedel

Formentlig i næste uge bringer dagbladet Information en større artikel om brintsagen i Slagelse Kommune. Det er den 29-årige journalist Sebastian Abrahamsen, der er sat på sagen.

arrow Læs også: Bliver sidste punktum sat i brintsagen?

- I forbindelsen med det forestående kommunalvalg er vi rundt i en række kommuner, hvor større bemærkelsesværdige sager kan få indflydelse på, hvordan vælgerne sætter deres kryds, forklarer Sebastian Abrahamsen til Sjællandske. Netop de mange artikler i den lokale avis danner nu baggrund for, at den kuldsejlede og særdeles komplekse brintsag også rulles ud i en landsdækkende avis.

Sebastian Abrahamsen har blandt andet interviewaftaler med Thomas Vesth, David Drachmann Sunne og Villum Christensen (LA), mens borgmester Sten Knuth (V) ikke har ønsket at medvirke.

arrow EU afviser at give aktindsigt i JIVE-sagen
23. februar 2018 kl. 09:48 Opdateret: kl. 17:32
arrow Brint- og vindturbine-sagen: David Drachmann-Sunne dikterede
04. januar 2018 kl. 10:32 Opdateret: kl. 18:27
arrow Fyret projektleder glad for flertal mod brintrapport
12. august 2017 kl. 06:44 Opdateret: kl. 17:59
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk