23. januar 2020
Grund og ejendom har netop været i udbud. Minimumsprisen fastsat af Slagelse Kommune lød på syv millioner kroner plus moms.
gallery icon

Se billedserie

Grund og ejendom har netop været i udbud. Minimumsprisen fastsat af Slagelse Kommune lød på syv millioner kroner plus moms.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brandstation solgt: Millionhandel baner vej for flere boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brandstation solgt: Millionhandel baner vej for flere boliger
Opdateret 18. september 2019 kl. 10:16
Slagelse - 18. september 2019 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Her, der og alle vegne. Der er boliger på vej i stort set hele Slagelse, og ejendomsudvikler John Nielsen er en af flere gesjæftige erhvervsmænd, der sørger for, at ikke bare hans eget ejendomskartotek, men byens generelle udbud af boliger har vokseværk.

Han har netop købt den tidligere brandstation i Rytterstaldstræde, som erhvervsmægler Thomas Hansen, EDC Erhverv Poul Erik Bech, har haft i udbud på vegne af Slagelse Kommune.

Udbudsrunden affødte to bud, og det er altså John Nielsens, der nu skal bane vejen for ikke mindst boliger.

Fakta
  • Ejendomsudvikler John Nielsen har købt den tidligere brandstation i Slagelse.
  • Ønsket er at bygge boliger på arealet, som ifølge Slagelse Kommune bør få en bebyggelsesprocent på 60.
  • Købsprisen er hemmelig. Minimumsprisen var syv mio. kr. plus moms.
  • Ejendomsværdien lyder på 4,8 mio. kr. Heraf grundværdi på 3,926 mio. kr.
  • Slagelse by udvikler sig i disse år ganske positivt, og der er blandt andet en stor tilgang af studerende, hvor det kommende campus ved stationen øger efterspørgslen efter bynære lejligheder.

Det er i hvert fald håbet og ønsket hos borgmester John Dyrby Paulsen (S).

- Det er først og fremmest glædeligt, at det er en lokal mand, der er køberen. Vi har tidligere talt om behovet for studieboliger, men det er jo faktisk en bred palet af boligtyper, vi har brug for i en tid, hvor der er massiv søgning her i Slagelse, siger borgmesteren.

Prisen for ejendommen i Rytterstaldstræde 8 og den i alt 6.664 kvadratmeter store grund, der også indbefatter et grønt bagvedliggende areal, er indtil videre hemmelig. I udbudsmaterialet fremgår det dog, at mindsteprisen for hele arealet er syv millioner kroner plus moms, hvorfor det må antages, at købsprisen enten ligger her eller er højere.

John Nielsen har ingen umiddelbare kommentarer. Det har hans økonomidirektør, Ulrik Møllergaard, imidlertid, om end der endnu ikke kan siges meget om fremtiden, når talen falder på det præcise antal boliger, der efter alt at dømme vil se dagens lys i området.

- Der bliver efter al sandsynlighed tale om forskellige slags boliger, men hvad og hvor mange ved vi ikke endnu. Vi går ind i et samarbejde med kommunen om en lokalplan. I og med man i en udbudsrunde jo ikke ved, om man får grunden, har vi heller ikke brugt en masse penge på arkitekter inden. Det arbejde starter nu, siger Ulrik Møllergaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk