13. december 2019
Langt størstedelen af  det store røde kolonihavehus, der ligger lige ud til Motalavej, blev flammernes bytte. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Langt størstedelen af det store røde kolonihavehus, der ligger lige ud til Motalavej, blev flammernes bytte. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brand i kolonihavehus menes påsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brand i kolonihavehus menes påsat
Slagelse - 12. august 2019 kl. 19:52
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi efterforsker ud fra, at branden er påsat. Blandt sporene er et opbrudt vindue. Vi hører meget gerne fra vidner eller andre med kendskab til branden på 114, siger Michael Skræddergaard til Sjællandske. Han er politikommissær ved lokalpolitiet i Slagelse.

Alarmen om branden i det røde store kolonihavehus med adressen Halsskovhaven 24 i haveforeningen Halsskov, der er nabo til Motalavej, lød klokken 01.29 natten mellem søndag og mandag. Størstedelen af huset er brændt.

Formand for haveforeningen Halsskov Hassan Ahmad oplyser til Sjællandske, at haveforeningen ellers ikke har været præget af påsatte brande.

- Ejeren af huset er i øjeblikket på ferie i udlandet. Han har ejet huset i cirka tre år, siger Hassan Ahmad, der håber, at politiet får den nødvendige hjælp fra mulige vidner til at finde den eller de skyldige i branden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk