12. juli 2020
Indehaverne Flemming og Susanne Hansen glæder sig til igen at byde kunderne velkommen i Super Bowl fra torsdag den 9. juli.
gallery icon

Se billedserie

Indehaverne Flemming og Susanne Hansen glæder sig til igen at byde kunderne velkommen i Super Bowl fra torsdag den 9. juli.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bowlingcenter klar til genåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bowlingcenter klar til genåbning
Slagelse - 26. juni 2020 kl. 10:00
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I snart fire måneder har det ikke været muligt at besøge bowlingcentret »Super Bowl« på Bredegade i Slagelse på grund af corona, men nu lysner det:

Torsdag den 9. juli klokken 11 slår Flemming og Susanne Hansen atter dørene op til det 800 kvadratmeter store center, der foruden bowling også tilbyder restaurant, professionel golf-simulator og en række spillemaskiner. Og de glæder sig til genåbningen:

- I den grad, lyder det samstemmende fra værtsparret, som virkelig har savnet kontakten med kunderne.

- Den første uge efter nedlukningen gik vi rundt og vidste ikke rigtig, hvad vi skulle stille op. Vi tog det nærmest som en slags ufrivillig ferie, men herefter var det ikke særlig sjovt, erkender Susanne.

Selv om de 14 bowlingbaner har ligget stille i snart fire måneder, så gælder det dog ikke for værtsparret, som har benyttet nedlukningen til at få lavet en masse forbedringer i bowlingcentret.

- Vi har for eksempel udskiftet vandhanerne på alle kundetoiletter, så de nu er berøringsfrie, og vi har sat håndsprit op alle vegne. Vi følger naturligvis alle aktuelle retningslinjer fra regeringen, så kunderne kan være trygge, fortæller Susanne.

Der er også foretaget en gennemgribende rengøring af hele centret - inklusive rensning af 800 kvadratmeter gulvtæppe.

- Jeg troede egentlig ikke, det var så slemt. Men da først rengøringsmaskinerne tog fat, så kunne jeg godt se, at de nok trængte til det, smiler Flemming.

Centrets åbningstider er lidt ændrede i forhold til tidligere, idet der nu åbnes allerede klokken 11 i stedet for klokken 13:

- Det betyder også, at vi lukker lidt tidligere i den anden ende, så vi kan nå at være ude inden klokken 24, siger Susanne Hansen.

En anden ændring er også, at man fremover højest må være fire personer om en bowlingbane, hvor man før kunne være op til otte.

De færreste gæster i bowlingcentret har deres egen bowlingkugle og sko, og dermed er der ekstra fokus på rengøring af disse.

- Vi har indkøbt et større lager af »baby-wipes«, som vi opfordrer folk til at bruge, når de er færdige med at bowle. Vi kan jo ikke gå rundt og spritte kuglerne af hele tiden, så det er en opgave, vi og brugerne skal løse i fællesskab, siger Susanne.

Centrets faste medarbejdere glæder sig ifølge værtsparret også til at vende tilbage efter at have været hjemsendt med lønkompensation.

- Jeg har hørt, at flere har haft dårlige oplevelser med de forskellige støtteordninger og kompensationer, men vi er blevet godt hjulpet og er meget tilfredse, siger Susanne og Flemming Hansen, som fejrer genåbningen 9. juli med en række gode tilbud i både bowlingafdelingen og i restauranten.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk