31. marts 2020
Knud Vincents gik tirsdag formelt af som formand for Venstre i Slagelse. Ny formand er Birgitte Poulsen. Generalforsamlingen blev holdt hos Westrup på Sorøvej. Foto: Christopher Trung Paulsen
Knud Vincents gik tirsdag formelt af som formand for Venstre i Slagelse. Ny formand er Birgitte Poulsen. Generalforsamlingen blev holdt hos Westrup på Sorøvej. Foto: Christopher Trung Paulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmesterkandidat gik af på sin bryllupsdag: Ny formand for Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmesterkandidat gik af på sin bryllupsdag: Ny formand for Venstre
Slagelse - 27. februar 2020 kl. 10:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formand Knud Vincents (V) sagde tirsdag aften tak for tiden siden 2008. De seneste 12 år har han båret formandskasketten for Venstres vælgerforening i Slagelse, men trådte forleden til side til fordel for 54-årige Birgitte Poulsen, foreningens hidtidige næstformand, for at hellige sig kampen for at blive borgmester efter kommunalvalget i 2021.

Knud Vincents, der fortsat agerer gruppeformand i byrådet, takkede på generalforsamlingen for opbakningen igennem årene og lagde ved samme lejlighed vægt på, at samarbejdet det kommende år bliver vigtigt.

- Vi skal fastholde stabilitet, lød det fra Knud Vincents, som på mødet - og sin bryllupsdag - anbefalede netop Birgitte Poulsen som ny formand.

Birgitte Poulsen var ovenud glad for valget og støtten. Nu er hun ny formand, men indrømmede også, at hun næppe kan arbejde i samme tempo, som Knud Vincents gør og har gjort.

- Du brænder for politik, og der er ikke den forhindring, du ikke klarer, hvis du vil nå målet. Du har lovet at være wingman. Det er jeg glad for. Normalt har du haft 3-4-5-6 kasketter på - det kan jeg nok ikke gøre på samme måde, sagde den nyvalgte formand, som glæder sig til arbejdet frem mod kommunalvalget næste efterår.

- Jeg vil føre arbejdet videre, så vi kan få dig valgt som borgmester. Vi skal løfte i flok. Tak for den tid, du har siddet der, tilføjede hun efterfulgt af klapsalver.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk