17. december 2018
Det er proceduren ved salget grunden til højre for huset på toppen af bakken, hvor Troels Christensen bor, der igen skal drøftes i byrådet på initiativ af borgmester John Dyrby Paulsen (S). Foto: Helge Wedel
Det er proceduren ved salget grunden til højre for huset på toppen af bakken, hvor Troels Christensen bor, der igen skal drøftes i byrådet på initiativ af borgmester John Dyrby Paulsen (S). Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester sætter grundsalg på byrådsmøde igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester sætter grundsalg på byrådsmøde igen
Opdateret 22. februar 2018 kl. 11:54
Slagelse - 22. februar 2018 kl. 06:48
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Proceduren i forbindelse med salget af en kommunal nabogrund til tidligere byrådsmedlem Troels Christensens ejendom Halsebyvej 14 i Svenstrup direkte ud til Korsør Nor kommer igen på byrådets møde nu på mandag den 26. februar på initiativ af borgmester John Dyrby Paulsen (S).

På seneste byrådsmøde besluttede et snævert flertal på 16 mod 15, at grunden skulle sælges, men der var også kradse beskyldninger om bestikkelse for borgmesterkæden, nepotisme og kammerateri, fordi netop Troels Christensen gennem flere år har udvist interesse for at købe grunden, der ventes at stige voldsomt i værdi, hvis det nogensinde bliver lovligt at bygge på den. Men et byrådsflertal har været mod et salg.

Sammenhængen skulle så være, at hans tvillingebror Villum Christensen pegede på John Dyrby Paulsen som borgmester, hvorefter der med socialdemokratiske stemmer blev flertal for at sælge grunden. John Dyrby Paulsen afviser pure en sådan sammenhæng, hvilket offentligheden vil kunne se, når sagen igen kommer på byrådets dagsorden.

arrow Læs også: Ja i grundsag efter en gang stikpiller i byrådet

- Alle vil kunne se, at vores forvaltning har passet deres arbejde til punkt og prikke efter gældende regler i forbindelse med sagen om salget af den kommunale grund. Samtidig vil jeg på byrådsmødet rette en appel til byrådsmedlemmerne om at undgå at komme med beskyldninger om urent trav mod vores forvaltning, siger John Dyrby Paulsen til Sjællandske.

Der ventes nu fastsat en udbudsrunde med en tidsfrist. Ifølge John Dyrby Paulsen har der været stor interesse for den godt 5000 kvadratmeter store naturgrund, som byrådet har besluttet mindst skal koste den offentlige grundværdi, som er 72.800 kroner inklusiv moms, ligesom der medfølger en klausul om, at der ikke må bygges på grunden.

arrow Omstridt grund forgiftede byrådsklima: Nu droppes et salg
26. april 2018 kl. 06:08 Opdateret: kl. 20:50
arrow Beskyldninger om ulovlighed da byrådets ene fløj tog magten
26. marts 2018 kl. 22:27 Opdateret: kl. 22:27
arrow Kaos i byråd: Borgmester opsiger samarbejdsaftale
11. marts 2018 kl. 19:50 Opdateret: kl. 21:18

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk