20. januar 2019
1. viceborgmester Michael Gram ledede afskedsreceptionen og er her i gang med sin tale til borgmesteren foran den talstærke forsamling.
gallery icon

Se billedserie

1. viceborgmester Michael Gram ledede afskedsreceptionen og er her i gang med sin tale til borgmesteren foran den talstærke forsamling.
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester rost fra alle sider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester rost fra alle sider
Opdateret 15. december 2017 kl. 22:50
Slagelse - 15. december 2017 kl. 21:22
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gæsterne stod i kø, og talerlisten var lang, da borgmester Stén Knuth (V) fredag havde afskedsreception. En reception, hvor der også mange gange lød et »tillykke«, idet dagen også var borgmesterens 53-års fødselsdag.

Slagets gang blev ledet af viceborgmester Michael Gram fra Fair Balance, der blandt andet opregnede en del af de mange ting, der er blevet sat i gang i de sidste fire år, såsom for eksempel ramperne ved Vemmelev og satsningen på erhvervslivet, der har bragt kommunen godt frem på Dansk Industris liste.

V-gruppeformand Knud Vincents sagde, at Venstre med Knuth i spidsen havde opnået den største tilslutning nogensinde i Slagelse, og at borgmesteren havde ydet en så stor en indsats, at der åbenbart skulle hele to »røde« borgmestre til at afløse.

Den ene af disse, Villum Christensen fra Liberal Alliance, der nok vil betakke sig for at blive karakteriseret som »rød«, var ikke at se ved receptionen. Angiveligt fordi han var til julefrokost i AffaldPlus, så gæsterne fik ikke set ham og Knuth hilse på hinanden ovenpå deres tvist, som Sjællandske omtalte på forsiden fredag.

Den anden (eller første) borgmester, John Dyrby Paulsen (S), var dog til stede, og han udtalte respekt for Knuths indsats og store flid.

Der var også rosende ord fra de radikale Troels Brandt, der appellerede til, at man skal videre med samarbejdet i de næste fire år.

SF`s Helle Blak roste også borgmesterens store energi og glædede sig til samarbejdet med ham i det nye børne- og ungeudvalg.

- I skal vide, at trods det der nogle gange skrives om jeres far, så er han den bedste i verden, sagde hun henvendt til Knuths børn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk