13. maj 2021
Det er borgere overalt i Korsør, som en såkaldt stalker er i gang med at chikanere. Det handler om alt fra hadefulde ytringer i mails til telefonopkald. De ramte vil have chikanen stoppet nu og retter henvendelse til politiet. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Det er borgere overalt i Korsør, som en såkaldt stalker er i gang med at chikanere. Det handler om alt fra hadefulde ytringer i mails til telefonopkald. De ramte vil have chikanen stoppet nu og retter henvendelse til politiet. Arkivfoto
Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Korsoranere føler sig chikaneret af mand med flere navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Korsoranere føler sig chikaneret af mand med flere navne
Opdateret 26. september 2015 kl. 11:31
Slagelse - 25. september 2015 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal

Der er ikke bare tale om en håndfuld mennesker, men i stedet snesevis af borgere i Korsør. De har alle noget til fælles.

arrow Læs også: Borgere er trætte af 76-årigs chikane: Nu skal han for retten for trusler om nakkeskud

- Jamen, vi bliver forfulgt. Jeg har personligt kendskab til 15 personer, men der er jo tale om langt flere, kan man se på Facebook, fortæller René B. Andersen fra Nærradio Korsør.

Han er en af efterhånden mange, som på det sociale medie jævnligt modtager venneanmodninger fra navne som »Jens Christian Sørensen«, »Leif Christensen« og »Ole Nielsen«, hvorefter en veritabel tilsvining fanger an. Nu er det kommet så vidt, at radioværten vil stable en udsendelse på benene om stalkeren fra Korsør.

René B. Andersen har måttet skifte telefonnummer for at undgå uønskede opkald og beskeder fra manden i Korsør, hvis adresse rent faktisk er kendt af flere af de forurettede, lokale brugere af Facebook. Han har dog også set sig nødsaget til at lukke sin profil på det sociale medie.

- Jeg har haft nogle lange chatte med ham, hvor han for eksempel anklager mig for at »tage røven på folk«. Når jeg så blokerer ham, får jeg hurtigt en venneanmodning fra en anden og nok fiktiv person, hvorefter vedkommende sviner mig yderligere til. Det kan kun være den samme person, fortæller René B. Andersen.

På Facebook-gruppen »Korsør Lige Nu« har administrator Michael Vedel blokeret den identitets-skiftende herre ad flere omgange. Han har næsten glemt alle de navne, som stalkeren har klæbet på sig den seneste tid.

- Jeg kan ikke huske dem alle, men det er i hvert fald mange. Jeg forstår ikke, at ingen har politianmeldt ham, siger Michael Vedel.

Læs mere i Sjællandske!

arrow Dømt »stalker« fortsætter sin chikane af lokalsamfund
06. august 2019 kl. 06:10 Opdateret: kl. 11:47
arrow 74-årig har stalket over 50 personer: Nu er han tiltalt
28. november 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 18:32
arrow Stalker fortsætter sin chikane: Meldt til politiet ad flere omgange
27. november 2018 kl. 05:00 Opdateret: kl. 20:45
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk