21. april 2019
- Det var kun her og på et hotel i Korsør, jeg måtte have katten med, fortæller Jedi Thomsen.
gallery icon

Se billedserie

- Det var kun her og på et hotel i Korsør, jeg måtte have katten med, fortæller Jedi Thomsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bor hele året i lille campinghytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bor hele året i lille campinghytte
Slagelse - 18. juli 2018 kl. 10:09
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en af de små hytter på Skælskør Nor Camping bor Jedi Thomsen. Det har hun gjort siden juni sidste år, og hun befinder sig udmærket på de 12 kvadratmeter, der for over et år siden erstattede en lejlighed i Slagelse på 150 kvadratmeter. Hun kom til Slagelse fra en skilsmisse i København, og har planer om at vende tilbage til hovedstaden. Den 62-årige speciallærer har dog også overvejet, om hun ikke kunne slå sig ned i Skælskør, når hun bliver pensionist, for hun er glad for byen og området.

arrow Læs også: Flere spontane campister i år

Da ejeren ville sælge lejligheden i Slagelse, ledte Jedi efter et sted, hvor hun kunne have sin kat med, og hytten på campingspladsen ved Noret var et af de få steder, det kunne lade sig gøre.

- Mine møbler er opmagasinerede i Høng, og jeg tager det stille og roligt. Vinteren gik også rigtig fint, men man begynder da at savne sine ting lidt og at kunne lave mad og vaske op i sit eget køkken, fortæller hun på den lille hyttes terrasse med masser af blomsterkrukker.

Jedi kender efterhånden flere af de andre fastliggere på pladsen ganske godt, men den 18-årige kat, der så at sige ledte hende til campingpladsen, døde i september. Nu har lejrchefen sørget for, at den sorte »Mister« kommer i hendes hytte i stedet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk