19. november 2017
Brian Nielsen kommer til sin hjemby og fortæller om sin boksetid i forbindelse med åbningen af Mænds Mødested i Korsør. Arkivfoto.
gallery icon

Se billedserie

Brian Nielsen kommer til sin hjemby og fortæller om sin boksetid i forbindelse med åbningen af Mænds Mødested i Korsør. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bonderøven kommer hjem til sin by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bonderøven kommer hjem til sin by
Slagelse - 12. september 2017 kl. 10:45
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eks-bokseren Brian Nielsen og to tidligere fodboldlandsholdsspillere deltager ved åbning af Mænds Mødested i Korsør.

Af praktiske årsager foregår åbningsfesten i kulturhuset, hvor der venter de forhåbentlig mange mandlige deltagere både fodboldhistorier og boksehistorier. Eksbokser og med egne ord »bonderøven fra Korsør« Brian Nielsen sørger sammen med tidligere fodboldspillere på landsholdet Heino Hansen og Michael Birkedal for beretninger om deres sportslige storhedstid.

Markeringen af åbningen af Mænds Mødested i Korsør foregår i Korsør Kulturhus onsdag den 20. september fra klokken 16.10. De to fodboldspillere og Brian Nielsen har ordet henholdsvis klokken 17.10 og 17.35. Der er gratis adgang, og der serveres gratis mad og drikke fra Lizettes frokostcafé.

Fysisk får Mændenes Mødested hjemme i aktivitetshuset i Byparken. Ifølge udviklingskonsulent Gorm Rabølle Knudsen fra Slagelse Kommune kan mændene i princippet allerede begynde at mødes dagen efter åbningsfesten i kulturhuset.

- Det er jo helt op til mændene selv, hvor meget de vil bruge stedet, siger Gorm Rabølle Knudsen.

Formålet med Mænds Mødesteder er at skabe et rart miljø, hvor mændene støtter hinanden til bedre trivsel og en sundere livsstil.

Foreløbig er der åbnet 25 steder i Danmark. På Sjælland er der allerede kønsbestemte mødesteder i Odsherred, Ringsted, Stevns og i Greve.

- Der sker noget helt særligt, når kun mænd er sammen. En særlig synergi opstår, og det er decideret sundt for mænd at være sammen, siger Mie Møller Nielsen, der er projektleder fro Mænds Mødesteder.

På Mændenes Mødested er der forbud mod alkohol, mens rygning skal foregå udendørs.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk