17. maj 2021
BoligKorsør sender dette brev ud til sine godt 7000 lejere med opfordring til, at de stemmer på Ebbe Jens Ahlgren ved forbrugervalget til bestyrelsen for SK Forsyning. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

BoligKorsør sender dette brev ud til sine godt 7000 lejere med opfordring til, at de stemmer på Ebbe Jens Ahlgren ved forbrugervalget til bestyrelsen for SK Forsyning. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boligselskab fører valgkamp for formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligselskab fører valgkamp for formand
Slagelse - 09. marts 2018 kl. 06:42
Af Helge Wedel

Et brev dateret 12. marts er på vej ud til BoligKorsørs godt 7000 lejere i 2700 lejemål med en opfordring til, at de stemmer på formand for boligselskabet Ebbe Jens Ahlgren, når der i perioden 12. marts til 2. april kan stemmes på 25 kandidater, der er stillet op til de to forbrugervalgte poster i bestyrelsen for SK Forsyning. Ebbe Jens Ahlgren er også nyvalgt medlem af byrådet for Venstre.

Hans parti- og byrådskollega og nuværende formand for SK Forsyning Ole Drost er overvældet over den store interesse for de to poster.

- Jeg er overvældet over, at interessen for at stille op har været så stor. Hele 36 har tilkendegivet interesse for at kandidere, og efter at alle stillerlister er gennemgået, er vi endt med at have 25 kandidater, som nu skal ud og føre deres egen valgkamp, siger Ole Drost.

Ebbe Jens Ahlgren mener ikke, at der er noget i vejen med, at hans valgkamp ikke kun er hans egen, men også føres af BoligKorsør.

- Det er BoligKorsørs bestyrelse, der har besluttet at udsende brevet, der er underskrevet af vores næstformand. Omkostningen er 2700 kopier og tidsforbrug hos vores viceværter til uddeling, siger Ebbe Jens Ahlgren til Sjællandske.

- Kunne BoligKorsør også bruges, når du fører valgkamp til byrådet, hvor man vel også kan argumentere for, at det ville være godt, at boligselskabets formand var repræsenteret i kommunens bestyrelse?

- Nej, det kommer aldrig til at ske. Der ville jeg sige klart nej. Politik er noget helt andet, siger Ebbe Jens Ahlgren.

De 25 kandidater, der nu er eller skal i gang med deres valgkamp, er:

Abdel Sabri, Allan Hessel, Allan Øster Sørensen, Axel Larsen, Bent Carlsen, Bjarne Christensen, Bodil Knudsen, Ebbe Jens Ahlgren, Flemming Hansen, Flemming Per Jensen, Jim Stjerne Hansen, Jørn-Ole Didriksen, Kai Kristian Andersen, Kim Jepsen, Klaus Juel Hansen, Knud Wilken-Jensen, Lene Birgit Wibroe, Lisbeth Sørensen, Markvard Peter Hovmøller, Nicolai Sams, Ole Olsen, Peter Lotinga, Susan Hørlyck Münster, Thomas Stege og Torben Steen Hansen.

Afstemningen foregår elektronisk. For at kunne stemme skal man være kunde hos SK Forsyning. Link til afstemingen findes på www.skforsyning.dk fra den 12. marts.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk