4. juni 2020
Leila Buchardt Joensson har lært fra arbejdet med sin første bogudgivelse, hvilket hun også tror, kan ses i den nyeste bog i serien: »Harigasti Teiva - Den Guddommelige Hærgæst«
gallery icon

Se billedserie

Leila Buchardt Joensson har lært fra arbejdet med sin første bogudgivelse, hvilket hun også tror, kan ses i den nyeste bog i serien: »Harigasti Teiva - Den Guddommelige Hærgæst«
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bogaktuel forfatter: - Jeg brænder for at formidle historie på anderledes måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogaktuel forfatter: - Jeg brænder for at formidle historie på anderledes måde
Opdateret 17. oktober 2018 kl. 10:09
Slagelse - 17. oktober 2018 kl. 08:00
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg har skrevet toeren på et halvt år, og alle tre bøger er egentlig planlagt i mit hoved, så jeg har en idé om, hvordan den næste bog skal skrives.

Sådan lyder det fra en driftig Leila Buchardt Joensson, der netop er aktuel med bogen »Harigasti Teiva - Den Guddommelige Hærgæst«.

Bogen er den anden i en triologi, og i bind to bliver læseren taget med til Storbritannien. Og for Leila Buchardt Joensson, der til daglig bor i Skælskør, er det vigtigt, at det er interessen og nysgerrigheden, der driver værket.

- Bogen er bygget op på autentiske begivenheder og arkæologiske fund, og omdrejningspunket i bogen er den fortsatte fortælling i den historiske romantriologi fra førromersk jernalder, fortæller forfatteren.

Leila Buchardt Joensson er læreruddannet, kunstner og kulturhistorisk formidler, og for hende har det været vigtigt at formidle historien på en levende og ny måde.

- Jeg har været meget opmærksom på at bruge et levende sprog og lægge det akademiske lidt fra mig, så læseren bliver taget med rundt i universet på en livlig måde, jeg nyder at formidle historien på en anderledes måde, fortæller Leila Buchardt Joensson.

Når snakken falder på jernaldermennesket og året før 219, er der heller ingen tvivl om, at det er en tidsalder, der optager Leila Buchardt Joensson.

Og med den store interesse for historien kommer ligeledes en god portion selvsikkerhed, som konstant driver forfatteren til at udfordre sit skrivende jeg.

- Læserne kan sagtens regne med, at den sidste bog i trilogien udkommer, for den ligger allerede på harddisken i baghovedet, lyder det fra Leila Buchardt Joensson med et smil på læben.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk