16. oktober 2021
Når Børns Voksenvenner fejrer fødselsdag kommer Slagelse Brand og Redning forbi med en stor brandbil, som man kan blive hejst op i. Privatfoto.
Når Børns Voksenvenner fejrer fødselsdag kommer Slagelse Brand og Redning forbi med en stor brandbil, som man kan blive hejst op i. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børns Voksenvenner holder store Lege-dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børns Voksenvenner holder store Lege-dag

Foreningen Børns Voksenvenner har 10-års jubilæum, og det fejres med et stort arrangement fyldt med leg.

Slagelse - 17. september 2021 kl. 11:46
Af Anna Gudmann Hansen

Det var egentlig i juni, foreningen Børns Voksenvenner i Slagelse fyldte 10 år, men på grund af coronasituationen blev fejringen udskudt. Nu skal fødselsdagen til gengæld fejres, og det sker lørdag den 18. september.

Foreningen skriver i en meddelelse til avisen:

- De seneste par år med restriktioner har været hårde for os alle sammen - derfor har vi valgt, at fejringen ikke skal gå stille af sig. Vi er således gået all-in på sjov og leg med arrangementet Store Lege-dag.

Arrangementet foregår i Anlægget om lørdagen fra klokken 10 til 14. Entré og alle aktiviteter er gratis.

Borgmester John Dyrby Paulsen (S) åbner dagen med en tale. Senere hen vil der være forskellig slags underholdning på scenen, blandt andet undervisning i salsa for børn og voksne, sangkor og ballondyr.

Der vil også være en stor, oppustelig fodboldbane, og Slagelse Brand og Redning kommer med en stor brandbil, som man kan blive hejst op i. Derudover er der oppustelige forlystelser, en mekanisk rodeotyr, og man kan lave sin egen slikkepind.

Børns Voksenvenner er hovedsageligt drevet af frivillige fra foreningen. På landsplan har foreningen mere end 1.500 frivillige i omkring 60 forskellige kommuner.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk