23. november 2017
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Lars Ole Andersen / Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Børnelokker« var blot en sølle eksistens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Børnelokker« var blot en sølle eksistens
Slagelse - 12. maj 2017 kl. 20:31
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag aften omkring klokken 21.40 blev politiet tilkaldt til området omkring Baggesensskolen i Korsør. Her havde både forældre og natteravne antruffet en person, som havde udvist en »grænseoverskridende adfærd« overfor børn, som spillede fodbold.

En af forældrene skrev hurtigt på Facebook: »Han tilbyder dem sodavand og hygge med ham, (og) han er insisterende. Han drikker øl, og han er kendt i byen for ikke at være så rar. Han tager kontakt til pigerne og lægger ikke skjul på, at han er til MEGET unge piger og ville gerne være i deres selskab (...) han ville gerne havde dem (børnene) med ned i et rum, som ligger ved P-pladsen bag ved hallen, hvor det er afsides. Det vælger de heldigvis ikke at gøre. Han vil gerne have, pigerne tager billeder sammen med ham og af ham. Derudover vælger han også at tisse foran dem, og det har bestemt krænket dem. Natteravnene kommer dem heldigvis til undsætning, og vi forældre bliver tilkaldt - og det gør politiet også«.

Sådan skrev en af forældrene på Facebook, og opslaget er siden blevet delt mange gange, hvilket naturligvis har opskræmt en masse andre forældre.

Dog er der ifølge politiet ikke tale om en børnelokker - men blot om en »sølle eksistens«:

- Vi har haft fat i ham, og det skete torsdag aften klokken 21.43, oplyser vagtchef Ehm Christensen fra politiet til Sjællandske.

Han bekræfter noget af forældrenes beskrivelse:

- Ja, manden erkender, at han godt kan lide at være sammen med unge mennesker, og han har også tilbudt dem sodavand og tilbudt at tage billeder af børnene. Men han er altså ikke det, som vi forstår ved en børnelokker - han er alkoholiker og vel egentlig blot en sølle eksistens, siger politimanden.

Han forstår dog godt forældrenes bekymring:

- Det er helt sikkert mange, som vil mene, at han har udvist en upassende adfærd. Det mener politiet også, hvilket vi har fortalt ham og bedt ham stoppe med. Men hans identitet er kendt, og ud fra vores oplysninger, er der intet der tyder på, at han skulle have forgrebet sig på børnene eller haft til hensigt at gøre det, slutter politimanden.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk