21. november 2018
Snart 66-årige Lis Jaller lukker blomsterbutikken 27. januar, hvis ikke nogen vil overtage den. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Snart 66-årige Lis Jaller lukker blomsterbutikken 27. januar, hvis ikke nogen vil overtage den. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blomsterbutik lukker hvis ingen vil overtage den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomsterbutik lukker hvis ingen vil overtage den
Slagelse - 17. januar 2018 kl. 09:35
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Beslutningen er taget, men den er svær at håndtere.

- Jamen, alle de søde kommentarer jeg har fået. Det er virkelige svært, at skulle sige stop, siger Lis Jaller, da Sjællandske tirsdag formiddag kigger forbi hendes forretning Jallers Blomster og Brugskunst i Nygade i Korsør, hvor der allerede er sat et »til leje«-skilt på vinduet.

- Sidste åbningsdag bliver lørdag den 27. januar, hvis altså ikke der dukker nogen op, som har lyst til at overtage butikken, siger Lis Jaller, der har været i kontakt med en, der gerne ville, men som endte med at takke nej. I den nærliggende Havnegades Blomster dukkede der en ny ejer op blot tre dage før den bebudede lukning også grundet pensionering.

Lis Jaller med privat bopæl på Dyrehaven overtog tilbage i 2000 Gretas Blomster i Jens Baggesensgade. I 2012 flyttede hun til den nuværende adresse i Nygade.

- Inden jeg åbnede blomsterbutik, havde jeg været mere end 30 år i DSB. Lige inden broens åbning som leder i Halsskov Færgehavn. Derefter tre år i København, men DSB skulle spare, så jeg begyndte på blomsterskolen i Roskilde. Da jeg skulle i praktik valgte jeg Gretas Blomster, fordi jeg kendte hende og kunne cykle på arbejde. Hun var dog gigtplaget og spurgte, om jeg ikke ville overtage butikken, hvor hun så var back-up for mig i begyndelsen, siger Lis Jaller.

Hun er i givet fald også selv klar til at være back-up for en eventuel ny ejer af blomsterbutikken i Nygade.

- Det kunne være dejligt ikke at skulle slutte helt brat, siger Lis Jaller, hvis mand er pensioneret, hvorfor lysten til at rejse alene eller sammen med deres tre børn og fire børnebørn har været voksende de senere år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk