24. august 2019
- Det er ubeskriveligt. Nu kan jeg snart sælge blomster, lød det fra ekspedienten, som torsdag eftermiddag fik en særlig tanke og gave fra et utal af Slagelse-borgere.
- Det er ubeskriveligt. Nu kan jeg snart sælge blomster, lød det fra ekspedienten, som torsdag eftermiddag fik en særlig tanke og gave fra et utal af Slagelse-borgere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blomster og gavekort til ekspedient efter røveri: - Det er ubeskriveligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomster og gavekort til ekspedient efter røveri: - Det er ubeskriveligt
Opdateret 23. august 2018 kl. 19:41
Slagelse - 23. august 2018 kl. 16:54
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 69-årige kiosk-ekspedient, som fredag aften kort før klokken 18 blev både skubbet, væltet omkuld og revet i nakkehårene under et røveri, fik torsdag eftermiddag en ganske særlig gestus fra et hav af Slagelse-borgere.

arrow Læs også: Skruppelløse røvere forarger: - I fortjener at ryge i fængsel

En indsamling, som Frederik Skovbjerg fra Slagelse satte i sving forleden, affødte i alt 1700 kroner direkte i retning af ekspedienten B. Nielsen, som af hensyn til egen sikkerhed ikke ønsker sit fornavn nævnt i pressen.

Caféerne Caramel og ZigZag gav henholdsvis 500 kroner, som blev lagt oven i de 1700 kroner til et gavekort, og 1500 kroner til en middag med enten familie eller venner.

Samtidig har Green Kitchen doneret et måltid, ligesom blomsterbuketten blev sponseret af Blomsterhuset.

- Det havde jeg ikke regnet med. Det må jeg nok sige. Det er ubeskriveligt. Nu kan jeg snart sælge blomster, lød det såvel smilende som grinende fra den 69-årige ekspedient, der har stået i kiosken i en menneskealder.

- Det er rigtig mange år. Jeg ved ikke, om det er 30 eller 35. Det tæller man jo ikke rigtig, når man også selv bliver ældre, sagde B. Nielsen under seancen, som egentlig kom meget bag på hende.

Torsdag fortalte hun i øvrigt i Sjællandske, at hun ikke behøvede gaver og lignende.

- Men det er jo dejligt, at så mange tænker på mig. Flere har allerede været forbi med blomster, sagde hun.

Af mange borgere på eksempelvis Facebook beskrives hun som en »supersej« kvinde. Ikke mindst grundet faktummet, at hun mødte på arbejde dagen efter - lørdag - selv om ejeren af købmanden på hjørnet af Ndr. Stationsvej og Valbyvej havde tilbudt en fridag som følge af den voldsomme oplevelse.

- Det er vigtigt at møde igen. Det er en måde at klare det hele på. Jeg arbejder på at komme ovenpå. Man må jo også passe på sig selv efter alt det her, tilføjede ekspedienten ved det korte arrangement torsdag.

Hun indrømmede desuden, at hun - ganske naturligt - helst havde været oplevelsen foruden.

- Jeg kunne godt have undværet den oplevelse. Det hjalp, at der sad én mere i butikken. Det gør, at man ikke føler sig helt alene i sådan en situation. Nu håber jeg bare på, at politiet får fat i de to. De rodede det hele igennem og havde knive med. De kan simpelthen ikke være det bekendt, sagde hun og påpegede, at hun fik flere skrammer.

- Jeg fik et snit af kokkekniven, som den ene røver bar, og så har jeg nogle store blå mærker. Alt det her varmer dog, sagde hun.

Hun har igennem tiden haft ubudne gæster ad flere omgange. Hun husker tre deciderede røverier med knive og et par røveriforsøg.

Ved forbrydelsen fredag i sidste uge måtte røverne også rende af sted med uforrettet sag.

arrow To mænd varetægtsfængslet efter voldsomt røveri
30. august 2018 kl. 13:08 Opdateret: kl. 13:12
arrow Røveri mod kiosk i Slagelse
26. august 2018 kl. 09:30 Opdateret: kl. 12:33

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk